ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cereale integrale pentru o talie fina - articole medicale

Cereale integrale pentru o talie finaDaca te afli in cautarea unui meniu care sa fie si bun, sa nu ingrase si sa-ti ofere senzatia de satietate pentru mai multa vreme, incearca sa incluzi cerealele integrale.

Pe buna dreptate, acestea sunt asociate cu un index de masa corporala mic si cu o senzatie de satietate care tine mai mult decat in cazul altor alimente.
In plus, conform unui studiu realizat in Olanda, riscul de obezitate, in cazul femeilor, este cu 4% mai mic pentru fiecare gram de cereale ingerale consumate, relateaza Health.com.

Oamenii care si-au facut un obicei in a consuma asa ceva au un nivel optim al zaharului din sange, au o tensiune arteriala mai mica si un risc de diabet si boli ale inimii mai mic in comparatie cu cei care nu consuma indeajusn de multe cereale integrale.

Beneficiile cerealelor integrale vin din faptul ca sunt extrem de nutritive, ele fiind bogate in fibre, antioxidanti, acizi grasi esentiali, componente care se reflecta printr-o stare de sanatate excelenta in cazul celor care le consuma.

Se recomanda ca zilnic sa fie consumate 48 de grame de cereale integrale. Studiile arata, insa, ca doar 11% din populatia din SUA, de exemplu, reusesc sa consume cantitatea recomandata.

O buna sursa de cereale integrale o reprezinta floricelele, cu singura mentiune ca untul ar trebui sa lipseasca.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/10-30-2009/cereale-integrale-pentru-o-talie-fina-936692




Cereale integrale pentru o talie fina - articole medicale - startsanatate