ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Copiii alaptati in primele sase luni sunt mai inteligenti - articole medicale

Copiii alaptati in primele sase luni sunt mai inteligentiCopiii alaptati exclusiv cu lapte in primele sase luni de la viata au un coeficient de inteligenta mai mare cu opt puncte in comparatie cu cel al copiilor hraniti cu cu alte produse precum ceai, apa sau suplimente alimentare.

In cadrul studiului Probit, lansat de UNICEF, s-au analizat beneficiile alaptarii din perspectiva copilului, a mamei si a societatii, informeaza Mediafax.

"La prima vedere poate parea putin, dar aceasta crestere poate fi esentiala atat pentru copil, cat si pentru mama si societate. Adversarii alaptarii dau exemple de persoane inteligente, bine adaptate social care nu au fost alaptate, argumentand ca IQ-ul tine si de genetica si de educatie, ceea ce este perfect adevarat.

Dar sa ne uitam si cealalta parte, un copil cu o mostenire genetica nu tocmai favorabila, care creste intr-un mediu neprielnic invatarii poate beneficia enorm de cele 6-8 puncte. Pentru el, aceste puncte pot reprezenta diferenta dintre un intelect normal si unul deficitar. La celalalt pol, o crestere de 6-8 puncte in IQ poate propulsa un copil din categoria de intelect mediu in categoria de intelect superior", a declarat profesorul dr. Michael Kramer.

De asemenea, tot in urma studiului s-a aflat ca fierul din laptele matern se absoarbe mai bine, chiar daca se gaseste intr-o cantitate mai mica decat in substituenti, astfel incat alaptarea amelioreaza anemia sugarului.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/07-28-2009/copiii-alaptati-in-primele-sase-luni-sunt-mai-inteligenti-834498




Copiii alaptati in primele sase luni sunt mai inteligenti - articole medicale - startsanatate