ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cum sa te mentii in forma de Craciun - articole medicale

Cum sa te mentii in forma de CraciunDoar cateva saptamani ne mai despart de masa delicioasa de Craciun incarcata cu bunatati de tot felul.

Insa sentimentul de fericire trece repede cand ne aducem aminte ca ea aduce cu sine niste kilograme nedorite.

Daca vrei sa te bucuri alaturi de cei dragi si sa ramai cu aceeasi greutate nutritionisti iti propun cateva metode eficiente, anunta MSN Health.

Cu toate acestea sa stii ca un studiu realizat in 2000 si publicat in Jurnalul de Medicina ne anunta ca din noiembrie pana in ianuarie ne ingrasam cu jumatate de kilogram. In cazul in care ai predispozitie spre ingrasare sa stii ca nu este asa de greu sa te lupti cu kilogramele in plus si sa profiti si de frumusetea fastului culinar de sarbatori.

De aceea nutritionistii te sfatuiesc ca in zilele in care nu participi la o cina de Craciun sa mananci mai putin sa sa faci niste exercitii in plus. Caloriile in plus pe care le-ai consumat intr-o singura seara le poti arde in urmatoarele cinci zile, sa scapi in fiecare zi o parte din caloriile consumate in plus.

Daca nu ai chef sa faci exercitii atunci trebuie sa reduci numarul de calorii din mesele pe care le consumi zilnic. Daca nu poti petrece 30 - 40 de minute zilnic facand o plimbare in aer liber, fa-o pe stepper. Poti sa imparti sedintele in 10 minute in diferite perioade ale zilei.

Asculta melodiile tale preferate si danseaza daca vrei sa nu te mai simti vinovata pentru prajitura delicioasa cu crema de ciocolata.

Esti norocoasa daca ai un caine. O plimbare in aer liber il bucura pe el, iar tu scapi de caloriile in plus. Poti sa faci ridicari cu sticlele de apa din frigider. Poti sa te apuci sa speli geamurile sau baia, depinde de tine. In locul liftului alege plimbarea pe scari. Nu te plange acum ca friptura ti-a placut.

Daca vrei sa te bucuri de masa bogata de sarbatori si sa te mentii in forma nu uita ca miscarea este una dintre cele mai bune solutii.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/11-21-2008/cum-sa-te-mentii-in-forma-de-craciun-493268




Cum sa te mentii in forma de Craciun - articole medicale - startsanatate