ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Daca treci pe tigari mai putin tari nu te vei putea lasa de fumat - articole medicale

Daca treci pe tigari mai putin tari nu te vei putea lasa de fumatMulte persoane care isi doresc sa se lase de fumat trec intai pe tigari mai putin tari, in speranta ca le va fi mai simplu apoi sa renunte la viciu. Un studiu a demonstrat insa ca, in realitate, aceasta strategie este total gresita.

In realitate, trecerea pe tigari mai slabe va face tentativa de a renunta la fumat si mai grea, relateaza Daily Mail. De fapt, sansele de reusita scad prin aceasta strategie cu 50%, dupa cum a aratat un studiu realizat pe 31.000 de fumatori de cercetatorii de la Universitatea Pittsburgh.

Dintre voluntari, 12.000, sau 38%, au trecut pe tigari mai slabe, crezand ca acestea le fac mai putin rau si ca vor putea sa se lase apoi mai usor complet de viciu. S-a demonstrat ca sansele lor de a se lasa de viciu, dupa aceasta alegere, s-au redus cu aproape 60%.

Cei care au reusit sa se lase de fumat au fost cei din cealalta grupa, care nu au trecut pe tigari mai usoare. Ceilalti au ajuns chiar sa fumeze mai mult, pentru a ajunge la cantitatea de nicotina cu care erau obisnuiti.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/11-04-2009/daca-treci-pe-tigari-mai-putin-tari-nu-te-vei-putea-lasa-de-fumat-941409




Daca treci pe tigari mai putin tari nu te vei putea lasa de fumat - articole medicale - startsanatate