ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

De ce este ciocolata buna pentru sanatate? - articole medicale

De ce este ciocolata buna pentru sanatate?Ciocolata aduce numeroase beneficii pentru sanatate, atat timp cat stiti sa o mancati in cantitati ponderate.

In medie, ciocolata neagra are 516 calorii la 100 grame, iar ciocolata cu lapte 541 calorii pe 100 grame, informeaza News De Stars.

Grasimea din ciocolata vine de la untul de cacao, rezultatul de cacao si are o cantitate neglijabila de colesterol (1 miligram de colesterol per 100 gramr de ciocolata).

Valoarea sa energetica depinde de continutul sau de carbohidrati, continut in zahar si cacao. Cu cat are un continut mai mare de mare de cacao, ciocolata contine mai putin zahar.

Pe langa proteine, glucide si lipide, ciocolata contine fibre, vitamine si minerale, numeroase elemente esentiale pentru organism ca magneziu, calciu si fosfor.

Stiati ca ciocolata contine de asemenea cafeina? Daca o cafea instant de 100 miligrame contine 60 miligrame de cafeina, 6 patratele de ciocolata neagra au un continut de 42 de miligrame.

A.B.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/01-15-2010/de-ce-este-ciocolata-buna-pentru-sanatate-987720




De ce este ciocolata buna pentru sanatate? - articole medicale - startsanatate