ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

De ce trebuie sa mananci paine la fiecare masa - articole medicale

De ce trebuie sa mananci paine la fiecare masaEste adevarat ca painea consumata in exces duce la cresterea in greutate, insa un pic de paine trebuie sa mancam la fiecare masa. De ce? Pentru ca painea contine carbohidrati complecsi, fibre si proteine.

Carbohidratii complecsi sunt principala sursa de energie pentru metabolism, pentru functiile cerebrale si pentru sistemul nervos central.

Diet Food Nutrition iti ofera cateva motive pentru care ar trebui sa consumi paine la fiecare masa.

Painea are un efect favorabil asupra tranzitului. 25% din populatie sufera de constipatie. Acest lucru poate fi imbunatatit prin cresterea consumului de fibre solubile si insolubile. Orice tip de paine este o sursa buna de fibre, insa cea mai buna este cea integrala, deoarece contine fibre insolubile.

Painea contribuie la aportul de energie. Sportivii stiu cat de important este sa consume paine atunci cand depun mult efort. Painea contine 50% amidon, o proportie semnificativa de carbohidrati complecsi.

Produsele din grau integral sunt recomandate pentru a reduce riscul aparitiei unor boli cardiovasculare si a cancerului de colon.

Chiar daca creierul reprezinta numai 2% din greutatea corporala, foloseste 20% din energia totala. Performantele creierului sunt mai putin bune pe stomacul gol. Painea este un aliat al creierului si al functiilor cognitive si este foarte importanta intr-o dieta.

Cel mai bine este sa se consume paine integrala facuta din mai multe seminte.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/09-22-2009/de-ce-trebuie-sa-mananci-paine-la-fiecare-masa-893968




De ce trebuie sa mananci paine la fiecare masa - articole medicale - startsanatate