ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dieta asiatica, un regim de viata cu adevarat sanatos - articole medicale

Dieta asiatica, un regim de viata cu adevarat sanatosIn dieta asiatica traditionala, plantele sunt unele dintre cele mai importante alimente.

Hrana zilnica a popoarelor asiatice include orez, cartofi, fructe, legume, nuci si alune, uleiuri vegetale, condimente si bauturi din plante, incluzand ceaiul, vinul si berea.

Aceasta dieta ofera micronutrienti (vitamine si minerale), fibre si alte substante care previn si trateaza anumite boli, conform iDieta.

Alimentele usor procesate si cele proaspete vor mari cantitatea de fibre si de substante antioxidante care ajunge in organism. In Dieta Asiatica se pot regasi grasimi saturate si mono-nesaturate.

Fara lactate

Produsele lactate, precum laptele si branza, lipsesc din Dieta Asiatica de Est si de Sud. Exceptia o reprezinta India, unde cantitati moderate de lactate sunt consumate in forme variate, cum ar fi iaurtul si branza. Lipsa lactatelor poate fi un aspect greu de inteles pentru cei din Europa si SUA, care consuma lactate pentru continutul ridicat de calciu si pentru prevenirea osteoporozei.

Desi nu consuma lactate, cei care urmeaza aceasta dieta nu se intalnesc foarte des cu boala numita osteoporoza. Cazurile de osteoporoza sunt chiar mai restranse decat in cazul dietelor bogate in lactate.

Dieta traditionala Asiatica include produse de origine animala in cantitati reduse, ceea ce apara organismul de cancer si infarcturi. Carnea nu contine fibre si nici substante anti-oxidante. Condimentele si aromele sunt vitale in aceasta dieta.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/12-10-2008/dieta-asiatica-un-regim-de-viata-cu-adevarat-sanatos-532764




Dieta asiatica, un regim de viata cu adevarat sanatos - articole medicale - startsanatate