ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Embrionul unei fumatoare se dezvolta mai incet - articole medicale

Embrionul unei fumatoare se dezvolta mai incetExpertii din cadrul unei clinici de fertilizare din Franta au fotografiat mai multe ovule de la momentul in care au fost fertilizate pana cand acestea erau gata sa fie implantate mamei, observand ca, in toate stadiile de dezvoltare, acestea erau in urma cu cateva ore.

Despre fumat se stie ca reduce sansele ca o femeie sa ramana insarcinata. Este motivul pentru care multe clinici cer cuplului sa renunte la acest obicei inainte de a incepe un tratament de fertilitate, relateaza BBC.

In cadrul studiului realizat la Spitalul Universitar Nantes au fost monitorizati 868 de embrioni, din care 139 de la fumatoare.

Cercetatorii au constat ca embrionii formati din ovule provenite de la femei fumatoare aveau o intarziere in dezvoltare. Inca nu se poate spune care este impactul acestui fenomen.

In cadrul studiului, cu ajutorul unui echipament de ultima generatie, embrionii au fost tinuti sub observatie si supravegheati in timp real, fara a fi deranjati sau influentati in vreun fel.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/sarcina/embrionul-unei-fumatoare-se-dezvolta-mai-incet-1177170




Embrionul unei fumatoare se dezvolta mai incet - articole medicale - startsanatate