ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Fa-ti singur acasa eco-servetele umede - articole medicale

Fa-ti singur acasa eco-servetele umedeServetelele umede, folosite pentru ingijirea delicata a micutilor sau adultilor, contin aditivi care pot dauna sanatatii pielii. Le poti inlocui cu cele realizate de tine, acasa, din produse naturale.

Servetelele obisnuite, ca si hartia igienica sau cartonul folosit ca ambalaj pentru mancare, nu pot fi reciclate. Cele din bumbac, realizate acasa, cu produse naturale, nu sunt benefice numai pentru sanatatea ta, dar si a mediului inconjurator, informeaza suite101.com.

Specialistii americani au realizat un studiu in care au aratat efectele nocive ale compusilor chimici continuti de servetelele umede obisnuite asupra pielii. Pot aparea reactii alergice, insotite de mancarimi suparatoare, mai ales daca tenul este uscat.

Pentru confectionarea servetelelor umede in casa ai nevoie de un tricou de bumbac, extract de aloe vera, vitamina E si apa. Pentru a avea efect dezinfectant, vei adauga si putin otet.

Spala bine materialul inainte de folosire. Dupa uscare, taie-l in forma dorita si prepara amestecul pentru impregnare.

Adauga otet in apa rece. Nu uita de uleiul esential de aloe vera si flaconul de vitamina E. Impregneaza servetelele si lasa-le o ora intr-o cutie inchisa ermetic.

Pentru cei mici, poti renunta la otet. Efectul sau puternic poate dauna pielii lor sensibile. Ca alternativa, poti folosi ulei esential de levantica, pentru proprietatile sale dezinfectante.

Pentru uzul tau zilnic, poti inlocui otetul, daca mirosul nu este placut, cu putin alcool. Mai mult, poti folosi diverse arome pentru mirosul servetelelor tale umede, dar si pentru proprietatile lor benefice asupra pielii.

Extractul din arbore de ceai sau alun vrajit (hamamelis), un arbust care creste spontan in Statele Unite, au efect astringent si regleaza circulatia periferica. Aceste produse pot fi achizitionate din orice magazin de profil.

Servetelele umede ingrijesc delicat pielea mainilor, iar praful si bacteriile sunt indepartate pe loc. Eco-servetelele confectionate in casa protejeaza inclusiv mediul inconjurator si te feresc de alergiile la compusii chimici continuti de produsele din comert.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/08-26-2009/fa-ti-singur-acasa-eco-servetele-umede-865865




Fa-ti singur acasa eco-servetele umede - articole medicale - startsanatate