ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Femeile insarcinate n-ar trebui sa priveasca filme triste - articole medicale

Femeile insarcinate n-ar trebui sa priveasca filme tristeGravidele care si-au planificat o iesire la cinema n-ar trebui sa aleaga filme triste, spun cercetatorii, pentru ca fetusii se intristeaza si raman nemiscati cat mama priveste filmul.

In plus, mamele stresate nasc, de obicei, copii mici si prematuri, cu un IQ inferior, relateaza Daily Mail, bazandu-se pe studii realizate anterior.

Oamenii de stiinta de la Universitatea Nagasaki au ajuns la aceasta concluzie dupa ce au realizat un experiment pe mai multe gravide, care au fost puse sa priveasca ori un fragment de 5 minute din musicalul Sunetul Muzicii, cu Julie Andrews, ori un fragment de 5 minute din Campionul, de Franco Zeffirelli, din 1979, respectiv cel in care un copil plange la moartea tatalui sau.

Mamelor li s-au pus casti, pentru ca fetusul sa nu fie influentat de muzica din fundal. S-a observat ca in cazul musicalului, fetusii fusesera extrem de activi, miscand din maini si picioare, iar in cazul filmului trist, ei isi adaptasera comportamentul la cel al mamei, nemiscandu-se aproape deloc, fapt neobisnuit, conform New Scientist, semn ca hormonii mamei au fost transmisi indirect acestora.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/03-11-2010/femeile-insarcinate-n-ar-trebui-sa-priveasca-filme-triste-1001579




Femeile insarcinate n-ar trebui sa priveasca filme triste - articole medicale - startsanatate