ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Gonoreea nu va mai putea fi tratata - raport OMS - articole medicale

Gonoreea nu va mai putea fi tratata - raport OMSIn curand, gonoreea va fi o boala ce nu va mai putea fi tratata, deoarece deja a devenit rezistenta la mai multe tipuri de tratament, avertizeaza Organizatia Mondiala a Sanatatii.

Anual se inregistreaza peste 106 de milioane de noi cazuri, arata statisticile institutiei. Un raport facut public anul trecut arata ca in Japonia, in 2008, boala nu putea fi tratata cu niciun fel de antibiotic folosit anterior, infomeaza Reuters, citata de boli cu transmitere sexuala de pe mapamond, cele mai multe cazuri intalnindu-se in sudul si sud-estul Asiei si Africa sub-sahariana. Numai in SUA, potrivit Centrului de Control si Prevenire a Bolilor, numarul cazurilor diagnosticate anual este de 700.000.

Cauza pentru care gonoreea ajunge in stadiul sa fie, dintr-o boala usor de tratat, una netratabila este administrarea fara discernamant a antibioticelor, care duce la mutatii genetice in cazul bacteriei ce o cauzeaza.

Pe langa schimbarile (adaptarile) bacteriei, si simptomele par sa se fi schimbat, durerea nemaifiind atat de puternica si nici boala atat de usor de depistat, ceea ce o face cu atat mai periculoasa.

Deocamdata se incearca tratarea gonoreei cu doua sau mai multe tipuri de antibiotice concomitent, tehnica folosita si in tratarea tuberculozei.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/boli/gonoreea-nu-va-mai-putea-fi-tratata-raport-oms-1171616




Gonoreea nu va mai putea fi tratata - raport OMS - articole medicale - startsanatate