ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Grasi, tot mai grasi: rata obezitatii in SUA, in crestere - vezi statisticile infioratoare - articole medicale

Grasi, tot mai grasi: rata obezitatii in SUA, in crestere - vezi statisticile infioratoareDaca americanii isi pastreaza obiceiurile ce tin de alimentatie neschimbate, fara a include pe lista de activitati zilnice si sportul, in viitor se va privi catre secolul XXI ca inspre unul al americanilor zvelti.

Un raport dat publicitatii marti arata ca jumatate dintre adultii americani vor fi obezi pana in 2030, relateaza boli, de la diabet de tip 2 pana la cancer endometrial. Se estimeaza ca vor aparea circa 7,9 milioane de noi cazuri de diabet anual. Momentan, se diagnosticheaza anual cu diabet circa 1,9 milioane de persoane. Vor fi descoperite aproximativ 6,8 milioane de noi cazuri de boli cronice de inima.

Obezitatea presupune ca indexul de masa corporala sa depaseasca 30. Persoanele supraponderale au un indice cuprins intre 25 - 29,9.

In SUA, rata obezitatii la adulti e mai mare decat dubla in prezent, de la 15% in 1980. In cazul copiilor, aceasta s-a triplat.

Venit mic = obezitate

Obezitatea se afla in stransa legatura cu studiile, educatia, dar si veniturile, implicit. Astfel, o treime din adultii fara o diploma de liceu sunt obezi peste ocean, comparativ cu o cincime dintre absolventii de colegiu.

O treime dintre adultii care castiga mai putin de 15.000 de dolari pe an sunt de asemenea obezi, comparativ cu un sfert dintre cei care castiga 50.000 anual. Aceste cifre sunt justificate de faptul ca alimentele foarte dense in calorii sunt si cele mai ieftine si ca in cartierele sarace sunt mai putine locuri de joaca si alei care sa incurajeze exercitiul fizic.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/obezitate/grasi-tot-mai-grasi-rata-obezitatii-in-sua-in-crestere-vezi-statisticile-infioratoare-1190964




Grasi, tot mai grasi: rata obezitatii in SUA, in crestere - vezi statisticile infioratoare - articole medicale - startsanatate