ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

In ce fel te ingrasa stresul? - articole medicale

In ce fel te ingrasa stresul?Cercetarile au aratat ca, mai ales in cazul femeilor, stresul poarta mare parte din vina cand vine vorba de kilogramele in plus.

Explicatia este aceea ca episoadele stresante din viata, si nu e vorba doar de cele cauzatoare de stres major, ci de cele care pot aparea zilnic, pot face ca organismul sa perceapa situatia ca fiind foarte grea, motiv pentru care sa se pregateasca pentru ce e mai rau, scopul fiind doar acela de a supravietui.

Din aceasta cauza, metabolismul incetineste mult, multe calorii fiind stocate (ca si combustibil), iar hormonii stresului invadeaza regiunea abdominala, contribuind la cresterea in greutate, dupa cum arata un studiu publicat recent in American Journal Of Epidemiology, citat de Daily Mail.

Cercetarea a mai aratat ca talia femeilor este afectata de mai multe tipuri de stres decat in cazul barbatilor, fiind vorba de cel izvorat din problemele de la munca, de cel legat de bani, dar si de dificultatile prin care trece relatia amoroasa sau de senzatia ca nu pot interveni asupra propriului viitor.

Primul semn ca organismul se pregateste sa faca rezerve si, prin urmare, ca esti stresata, este nevoia de a consuma carbohidrati, precum chipsuri, ciocolata sau paste. Toate acestea fac ca creierul sa elibereze mai multa serotonina, hormon care are un efect calmant.

De aceea, cel mai bun remediu pentru aceste stari este exercitiul fizic regulat, care nu numai ca reduce stresul, marind nivelul endorfinelor, hormonii care te ajuta sa te simti bine, dar arde si calorii.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/12-08-2009/in-ce-fel-te-ingrasa-stresul-969796




In ce fel te ingrasa stresul? - articole medicale - startsanatate