ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Infectiile inseamna pierderi de memorie rapide in cazul bolnavilor de Alzheimer - articole medicale

Infectiile inseamna pierderi de memorie rapide in cazul bolnavilor de AlzheimerPersoanele care sufera de Alzheimer inregistreaza pierderi de memorie de cateva ori mai mari decat in mod normal daca in organismul lor exista o infectie, au descoeprit cercetatorii britanici.

In cadrul testelor, o echipa de experti de la Universitatea Southampton a testat un lot de 222 bolnavi de Alzheimer, cu o medie de varsta de 83 de ani. Acestora li s-au luat mostre de sange, facandu-li-se si mai multe teste cognitive.

Peste cinci luni, perioada in care 110 dintre ei suferisera o infectie sau un accident care a avut ca urmare o inflamatie, testele au fost repetate, observandu-se pierderi masive de memorie, mult mai mari decat in mod normal, relateaza The Telegraph.

Pana acum se credea ca bolnavii de Alzheimer sunt mai predispusi la infectii, insa studiul a aratat ca acest lucru este exclus, doar ca odata aparute, aceste infectii fac mai mult rau decat in mod normal, se mai mentioneaza in raportul aparut in jurnalul Neurology.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/09-11-2009/infectiile-inseamna-pierderi-de-memorie-rapide-in-cazul-bolnavilor-de-alzheimer-879449




Infectiile inseamna pierderi de memorie rapide in cazul bolnavilor de Alzheimer - articole medicale - startsanatate