ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Intelege mai bine termenii din medicina naturista - articole medicale

Intelege mai bine termenii din medicina naturistaMedicina naturista este o ramura complementara celei traditionale, care grabeste vindecarea anumitor afectiuni. Metodele de tratament naturist nu au efecte adverse, sunt usor de urmat si intaresc organismul.

Pentru a beneficia insa de un tratament adecvat cu plante, termenii medicinei naturiste vor fi intelesi pe deplin. Astfel vei cunoaste in profunzime mecanismul de actiune al plantelor, informeaza healthherbs.com.

Efectul absorbant al unor plante semnifica proprietatile sale de neutralizare a compusilor chimici.

Tratamentele adaptoare in medicina naturista au ca efect cresterea rezistentei organismului la starile de stres si tensiune.

Intelege mai bine un prospect naturist

Analgezicele sunt plantele care au ca efect eliminarea durerilor de orice tip, iar cele alternative modifica nutritia in sensul depasirii efectelor nocive ale afectiunii.

Plantele cu efect vermifug sunt benefice pentru tratarea parazitilor intestinali, iar antacidul se recomanda dereglarilor stomacale.

Plantele cu efect antibiotic distrug bacteriile, iar cele cu efect antiinflamator trateaza inflamatiile de orice tip si efectele sale asupra organismului.

Antioxidantii impiedica formarea radicalilor liberi care ataca structura celulara, iar efectul antiseptic se refera la stoparea dezvoltarii bacteriilor.

Diminuarea spasmelor musculare, convulsiilor si crampelor definesc efectul antispasmodic. Tonifierea tesuturilor se realizeaza cu plante care au efect astringent.

Un bun carminativ este acel compus care elibereaza neplacerile stomacale si intestinale. Colagog este termenul medical care defineste proprietatile de evacuare a bilei in duoden.

Efectul diaforetic al unei plante semnifica proprietatile acesteia de stimulare a glandelor sudoripare.

Cel hemostatic se refera la tratarea hemoragiilor, iar hepatic la stimularea secretiilor ficatului.

Iatrogenia semnifica o anumita stare indusa de catre o planta, o alta boala sau specialist.

Un stimulent nervin este o planta cu efect tonic asupra sistemului nervos, iar cel pectoral ajuta la indepartarea problemelor respiratorii.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/09-04-2009/intelege-mai-bine-termenii-din-medicina-naturista-875466
Intelege mai bine termenii din medicina naturista - articole medicale - startsanatate