ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Intrebuintarile curative ale iaurtului - articole medicale

Intrebuintarile curative ale iaurtuluiNu mai este nici o noutate pentru nimeni. Iaurtul inseamna sanatate, indiferent daca se consuma simplu sau in combinatie cu alte alimente. Este o sursa bogata de calciu si vitamine si intareste structura osoasa.

Oricine poate consuma iaurt, chiar si persoanele care au o sensibilitate ridicata pentru lactoza. In cazul celor mici, este bine sa fie nelipsit din alimentatie, pentru ca are rol in intarirea danturii si oaselor, informeaza organicfacts.net.

Pentru cei care nu s-au convins inca de faptul ca iaurtul este un aliment absolut indispensabil, iata cateva argumente in favoarea consumului regulat.

Pentru ca se prepara din lapte iar produsul realizat in casa nu este obtinut prin niciun procedeu chimic si este cu atat mai hranitor, este cea mai importata sursa de calciu din alimentatie.

Patru motive esentiale pentru a consuma iaurt

Contine potasiu si magneziu, necesare organismului pentru un bun echilibru general. Contine vitaminele B2 si B12, esentiale pentru prevenirea anemiilor.

Vitaminele D si E pe care le contine fac minuni pentru tenul imbacsit. Tocmai de aceea iaurtul intra in componenta mastilor de fata sau de par, impreuna cu oul, otetul sau uleiul de masine.

Este dejunul perfect si hranitor pentru ca el contine proteine animale, care sunt usor de digerat, iar senzatia de satietate se va instala rapid.

Iaurtul poate fi folosit cu succes si pentru indepartarea problemelor digestive, iar un consum regulat joaca un rol important in cresterea imunitatii si combaterea bacteriilor sau infectiilor.

Daca nu stiai, iaurtul este si un bun remediu impotriva respiratiei urat mirositoare, dar te scapa si de problemele dintilor sau gingiilor.

Daca nu te-am convins ca o masa de iaurt pe zi este necesara pentru frumusetea si sanatatea ta, incearca o cura de cateva zile. Vei observa ca esti mai energic, nu vei mai obosi atat de repede, iar durerile osoase sau neplacerile stomacale vor disparea pe loc.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/10-09-2009/intrebuintarile-curative-ale-iaurtului-912985




Intrebuintarile curative ale iaurtului - articole medicale - startsanatate