ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Invata sa nu cazi prada miturilor despre diete - articole medicale

Invata sa nu cazi prada miturilor despre dieteAti incercat toate dietele recomandate de prieteni sau rude, ati mers chiar si la sala de sport si cu toate astea nimic nu a fost de ajutor pentru a pierde in greutate? Atunci inseamna ca ati cazut in mirajul curei de slabire recomandate ca fiind "rapida si eficienta", dar care nu da, de fapt, rezultate.

De aceea, atunci cand incepeti un nou regim alimentar, este bine sa va informati cu privire la eficienta lui, ca sa nu va treziti ca duceti o lupta cu propriul organism.

Lasati deoparte sfaturile de la cunoscuti, mai mult sau mai putin bine intentionati, cu privire la o cura de slabire: Regimes Maigrir va prezinta cateva mituri despre dieta si cum sta in realitate situatia.

Mitul nr. 1: Foamea este cheia pentru a pierde in greutate

Daca sunteti de parere ca dietele extreme (caloric scazute) va vor ajuta la reducerea grasimii intr-o anumita zona a corpului, trebuie sa stiti ca este un lucru fals. Cel mai probabil acest lucru va avea efect timp de o saptamana, apoi organismul va deveni din ce in ce mai slabit, afectand functiile vitale.

Un sfat ar fi ca, in loc sa mancati trei mese mari pe zi, sa alegeti sase mese mici repartizate in mod egal pe tot parcursul zilei.

Mitul nr.2: Toate glucidele sunt rele

Acest lucru este fals, caci organismul are nevoie de glucide, intrucat acestea incetinesc procesul de digestie si dau senzatia de satietate pentru mai mult timp. O digestie lenta este foarte importanta cand sunteti la cura de slabire.

De aceea, este foarte important cum va alegeti alimentatia. De exemplu, painea este o forma de carbohidrat "rau", deoarece este digerata rapid, in timp ce conopida este recunoscuta ca un "bun" carbohidrat.

Mitul nr.3: Numarul de calorii conteaza

Ati crezut mereu ca daca stati sa numarati caloriile, dieta va fi mai eficienta? Fals! Tipul de alimente mancate este mai important decat numarul de calorii atunci cand vine vorba de a pierde in greutate. Sunt sanse sa mancati alimente care contin calorii putine, dar care din punct de vedere metabolic ingrasa.

De exemplu, sucul de fructe este preferat de cei care cauta sa consume mai putine calorii, dar el nu te va face sa pierzi in greutate. Deci alegeti fructe proaspete in loc de suc de fructe.

Mitul nr. 4: Saritul peste micul dejun este eficient

Daca veti sari peste micul dejun nu inseamna ca veti manca mai putin, ci din contra. Odata ce ati luati masa urmatoare, corpul are nevoie de compensare, asa ca veti manca mai mult decat de obicei.

Pentru a manca in mod eficient este bine sa tii un asa-zis jurnal alimentar. Facand acest lucru, curand vei sti cum reactioneaza corpul tau la diferite produse alimentare.

Mitul nr.5: Cand faci sport trebuie sa transpiri daca vrei sa slabesti

Transpiratia sau sudoarea nu are nici o legatura cu scaderea in greutate in timpul exercitiului. Transpiratia in timpul exercitiului are rolul sa raceasca trupul care este incalzit. Mai mult decat atat, fiecare are un mod unic de transpiratie.

Mitul nr.6: Ca sa nu te ingrasi nu trebuie sa mananci grasimi

Corpurile au nevoie de grasime pentru a mentine o stare buna de sanatate. Privarea organismului de grasime poate duce la dezechilibre hormonale.

De exemplu, uleiul de avocado, uleiul de masline, uleiul de nuci si uleiul de mustar sunt grasimi care reduc viteza de digestie, contribuind astfel la eforturile dumneavoastra de a pierde in greutate.

Mitul nr.7: Beti multa apa pentru a pierde in greutate

Multe persoane cred ca daca beau 2-3 litri de apa pe zi pierd mai repede in greutate. De fapt, apa este doar o parte a unui program intreg de pierdere in greutate. Daca va bazati exclusiv pe apa pentru a pierde in greutate, sa stiti ca nu va functiona.

Mai mult, niciun studiu stiintific nu a demonstrat ca excesul de apa imbunatateste sanatatea. Cu toate acestea, trebuie sa beti suficienta apa (1,5 litri pe zi) pentru a elimina toxinele acumulate in organism.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/02-04-2010/invata-sa-nu-cazi-prada-miturilor-despre-diete-992433




Invata sa nu cazi prada miturilor despre diete - articole medicale - startsanatate