ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Laptele iti sporeste fertilitatea si nu numai - articole medicale

Laptele iti sporeste fertilitatea si nu numaiStii ca laptele e bogat in calciu, motiv pentru care incerci sa-l incluzi in dieta ta cat mai des. Dar stii ca tot el te poate ajuta sa ramai mai repede insarcinata sau sa lupti cu sindromul premenstrual?

Si nu doar atat. Conform Health.com, este un bun hidratant pentru corp si un excelent gel pentru ochi.

Hidratare pentru tot corpul Nu degeaba Cleopatra se imbaia in lapte, ea fiind recunoscuta pentru pielea matasoasa si tenul tanar. Gratie Vitaminelor A si D si acidului lactic, laptele are capacitatea de a inmuia si cea mai uscata sau aspra piele, asa cum se intampla sa fie si pielea ta, mai ales iarna.

Cum nu te poti imbaia numai in lapte, lasa apa sa curga peste jumatate de cescuta de miere si adauga apoi in cada 2 cescute de lapte cald.

Gel pentru ochi Scoate castravetii la pensie si inmoaie discurile de demachiat in lapte rece, asezandu-le apoi pe pleoape. Grasimea din lapte va hidrata pielea si va calma ochii umflati sau obositi, dupa cum explica un dermatolog de peste ocean.

Amelioreaza simptomele premenstruale Conform unui studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea Massachusetts, in Amherst, femeile care consuma lapte, indiferent daca este slab sau nu in grasimi, au parte de mai putine neplaceri in perioada critica a lunii. Majoritatea simptomelor premenstruale sunt considerabil ameliorate.

Fertilitate Daca incerci sa ramai insarcinata, laptele, mai ales cel gras, iti poate fi de ajutor. Un studiu realizat la Harvard a aratat ca femeile care consuma lapte gras macar o data pe zi au un risc cu 25% mai mic de a avea probleme de ovulatie, fata de femeile care consuma doar o data lapte pe saptamana.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/10-28-2009/laptele-iti-sporeste-fertilitatea-si-nu-numai-934248




Laptele iti sporeste fertilitatea si nu numai - articole medicale - startsanatate