ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Legumele congelate, mai proaspete decat cele... proaspete! - articole medicale

Legumele congelate, mai proaspete decat cele... proaspete!Legumele congelate contin mai multe substante nutritive decat cele vandute in magazine la standurile de legume proaspete, sustin cercetatorii britanici.

Cantitatea de substante nutritive si vitamine din legume incepe sa scada progresiv din momentul culegerii, iar timpul pierdut de acestea in retelele de distributie le face sa ajunga in farfuriile consumatorilor mai putin proaspete, tehnic vorbind, decat legumele congelate, scrie Cele mai hranitoare legume din lume

In cazul acesta, legumele ajung sa-si piara o mare parte din vitaminele si nutrientii care le fac atat de cautate, potrivit unui studiu al Insitutului britanic pentru Studierea Hranei (IFR).

Cercetatorii sustin ca fasolea verde isi pierde 45% din nutrieni, in timpul acesta, broccoliul si conopida, 25%, mazarea, 15%, iar morcovii ajung sa piarda pana la 10% din vitamine si substante nutritive.

In schimb, prospetimea legumelor abia culese este pastrata mai bine de frig si de ambalajele din plastic in care sunt gasite acestea in lazile frigorifice.

Relatia dintre fructe, legume si corpul uman

Pentru ca recoltarea, congelarea si ambalarea legumelor au fost inglobate intr-un singur proces comun, de catre majoritatea producatorilor, acestea isi pastreaza proprietatile nutritive pentru o perioada mai lunga de timp.

Rezultatele cercetarii vin sa confirme un studiu similar ar Centrului pentru Inovarea Hranei, al Universitatii Sheffield Hallam, care arata ca hrana inghetata este la fel sau poate chiar mai nutritiva decat manacarea proaspata.

Secretul tineretii sta intr-o alimentatie bazata pe fructe si legume
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/03-05-2010/legumele-congelate-mai-proaspete-decat-cele-proaspete-1000210




Legumele congelate, mai proaspete decat cele... proaspete! - articole medicale - startsanatate