ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Locuitorii sectorului 1 pot face fitness in aer liber - articole medicale

Locuitorii sectorului 1 pot face fitness in aer liberPrimaria sectorului 1 se gandeste la sanatatea locuitorilor astfel ca a amenajat 16 zone de fitness in aer liber, pentru iubitorii de sport si de miscare.

Acestea se gasesc in parcurile Regina Maria si Kiseleff, precum si in urmatoarele locuri de joaca: G. Calinescu, Gh. Stalpeanu, Amzei, Calea Grivitei nr. 188, Calea Grivitei nr. 230-232, Elena Vacarescu, Ion Mihalache nr. 150, Ion Mihalache nr. 331, Irisa, Kiseleff, Masca, Ciresoaia, Automatica si Perla, informeaza un comunicat al primariei sectorului 1 remis Ziare.com.

Cetatenii pot folosi mai multe aparate, din metal si plastic, la care vor exersa miscarile dorite. Exercitiile fizice executate la aceste aparate moderne faciliteaza mentinearea unui tonus muscular optim.

"Prin amenajarea acestor zone in care se poate practica fitness-ul in aer liber dorim sa-i convingem pe bucuresteni sa faca mai multa miscare si sa adopte un mod de viata sanatos", a declarat primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman.

Prima zona de acest tip din Bucuresti, situata in Parcul Kiseleff din Sectorul 1, a fost inaugurata in primavara anului 2008 si este construita in totalitate din lemn masiv.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/05-12-2009/locuitorii-sectorului-1-pot-face-fitness-in-aer-liber-748902




Locuitorii sectorului 1 pot face fitness in aer liber - articole medicale - startsanatate