ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Mananci cat vrei si nu te ingrasi - articole medicale

Mananci cat vrei si nu te ingrasiCercetatorii germani au descoperit o mutatie genetica ce mentine soarecii slabi, in ciuda unei diete consistente, protejandu-i astfel de o multime de boli, printre care si diabetul.

Aceasta descoperire ar putea duce la elaborarea de noi metode de prevenire si tratament legate de obezitatea si diabetul uman, afirma specialistii de la Institutul German de Nutritie, informeaza Pro Tv.

Mutatia gasita cauzeaza nu numai absorbtia grasimilor in muschi, ci si cresterea nivelului de grasime. Pe de alta parte, glucoza din muschi este redusa.

Ca rezultat al deficitului energetic, ce presupune ca relatia dintre glucoza si grasimea oxidata sa se schimbe, organismul retine mai putina grasime, scazand astfel riscul de obezitate si implicit de diabet..

Tinand cont ca oamenii si soarecii sunt atat de asemanatori, cercetatorii folosesc soareci pentru descoperirea celor peste 100 de gene implicate in dezvoltarea obezitatii si diabetului.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/11-10-2008/mananci-cat-vrei-si-nu-te-ingrasi-472773




Mananci cat vrei si nu te ingrasi - articole medicale - startsanatate