ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Mareste-ti rezistenta fizica in timpul aerobicului - articole medicale

Mareste-ti rezistenta fizica in timpul aerobiculuiTe-ai hotarat in sfarsit sa mergi la aerobic pentru a face mai multa miscare. Ai observat ca in primele sedinte obosesti repede, iar acest lucru devine suparator.

Daca vrei sa tii pasul cu ceilalti si sa duci o sedinta de aerobic pana la capat, fitnesshealthzone.com ofera cateva ponturi simple pentru marirea rezistentei fizice in timpul aerobicului.

Specialistii sunt de parere ca, daca folosesti inca de la primele sedinte 95% din capacitatea ta fizica, te vei obisnui foarte repede cu efortul si nu vei simti cand au trecut cele 60 de minute petrecute la sala.

Evita insa fortarile. Pastreaza-ti calmul si respira corespunzator pentru a-ti folosi intreaga capacitate de efort.

Dupa sase minute de exercitii, ia o pauza scurta. Ritmul cardiac va fi accelerat, deci va trebui sa te linistesti inainte de a reincepe sedinta de aerobic.

Respira corect

Oxigenarea cerebrala este vitala in timpul efortului fizic, deci respira corespunzator in timpul exercitiilor. Instructorul tau iti va arata care sunt momentele potrivite pentru inspiratie si expiratie in timpul exercitiilor.

Pare simplu, dar dozarea oxigenului pe timpul efortului este un lucru foarte important pentru marirea capacitatii pulmonare si, implicit, a rezistentei fizice.

Pauzele de respiratie nu vor depasi doua minute. In tot acest timp, vei incerca sa egalizezi timpul de inspiratie cu cel de expiratie. Aceasta este metoda sigura si sanatoasa de a respira, care asigura rezistenta organismului.

Mareste consumul fizic la unele exercitii

Incearca sa intensifici efortul fizic, pentru o perioada foarte scurta, la unele exercitii. Dupa un astfel de efort, perioada de recuperare este de trei minute.

Nu depasi niciodata 12 minute pentru un set de exercitii. O perioada indelungata de efort fizic va avea ca urmare epuizarea rapida si treptata. Doar dupa cateva sedinte de aerobic poti lucra la intreaga capacitate fizica pe unele seturi de exercitii.

La inceput, perioadele de intensitate maxima vor fi scurte, dar se vor mari in timp. Nu te grabi sa atingi performantele instructorului tau pentru ca nu vei putea prea usor.

Mai mult, cere-i sfatul de fiecare data cand te simti slabit sau intampini probleme in a-ti mari capacitatea fizica sau a respira corespunzator.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/10-08-2009/mareste-ti-rezistenta-fizica-in-timpul-aerobicului-911706




Mareste-ti rezistenta fizica in timpul aerobicului - articole medicale - startsanatate