ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Medicament pentru cancerul de prostata, pe piata de anul viitor - articole medicale

Medicament pentru cancerul de prostata, pe piata de anul viitorInca de acum doi ani se vorbea de un medicament cu administrare o data pe zi, care micsoreaza considerabil tumorile. Intre timp, testele au aratat eficacitatea sa, oamenii de stiinta spunand ca Abiraterone va intra pe piata la anul.

Potrivit testelelor finantate de Institutul de Cercetare a Cancerului din Marea Britanie, este cea mai mare descoperire din ultimii 60 de ani, medicamentul care se administreaza o data pe zi avand si capacitatea de a micsora durerile bolnavilor, pe langa faptul ca micsoreaza tumorile, in cazul pacientilor in care cancerul s-a raspandit deja in organism, cu 80%.

Practic, Abiraterone ofera bolnavilor de cancer de prostata inca multe luni pretioase de viata, relateaza Daily Mail. Noi teste se afla deja in derulare, Abiraterone urmand sa intre pe piata in 2011, fiind administrat celor in stadiu avansat al bolii.

Medicamentul functioneaza blocand testosteronul, care hraneste tumoarea. In cel mai recent studiu, Abiraterone a fost administrat unui numar de 47 de bolnavi de cancer de prostata in faza terminala, acestia traind, in medie, cu 6 luni mai mult decat in absenta acestui tratament.

Efectele secundare ale tratamentului au fost blande si usor de tratat, se mentioneaza in Journal of Clinical Oncolog. Medicamentul este special conceput pentru pacientii care au o forma agresiva a de cancer de prostata, ceilalti putand duce o viata aproape normala.

In cazul celor cu o forma agresiva a bolii, decesul survine, de obicei, la 18 luni de la diagnostic.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/02-17-2010/medicament-impotriva-cancerului-de-prostata-pe-piata-de-anul-viitor-995916




Medicament pentru cancerul de prostata, pe piata de anul viitor - articole medicale - startsanatate