ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Medicamentul minune care poate eradica bolile cardiovasculare - articole medicale

Medicamentul minune care poate eradica bolile cardiovasculareO pilula, denumita generic "Patru in unu", ar putea prelungi viata oamenilor cu 11 ani, ferindu-i de boli precum infarctul si accidentul vascular cerebral. Acestea sunt rezultatele unui nou studiu efectuat in Marea Britanie.

Testele au fost facute de o echipa de cercetatori condusa de David Wald, profesor la Universitatea londoneza Queen Mary. Cercetatorii au folosit o combinatie de pastile, numita Polypill, la pacientii cu risc crescut de boli cardiovasculare, avand varste de peste 50 ani, noteaza colesterol rau cu 39%. Conform profesorului Wald, utilizarea Polypill poate reduce cazurile de infarct si accidentele cerebrale cu 2 treimi.

Cei mai multi pacienti au resimtit efecte adverse ca urmare a combinatiei de medicamente administrate, cum ar fi dureri musculare cauzate de statine, dar acestea sunt neglijabile in comparatie cu beneficiile Polypill.

Testele echipei nu pot fi considerate definitive, din moment ce au cuprins doar un grup mic de pacienti, 84. Acestia au luat pilula combinata timp de trei luni. Teste pe scara larga, cu acelasi medicament, se desfasoara in acest moment in India.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/tratament/medicamentul-minune-care-poate-eradica-bolile-cardiovasculare-1179707




Medicamentul minune care poate eradica bolile cardiovasculare - articole medicale - startsanatate