ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Mergi pe jos 15 minute si iti dispare pofta de ciocolata - articole medicale

Mergi pe jos 15 minute si iti dispare pofta de ciocolataExercitiile fizice ajuta la diminuarea poftei de mancare si pot fi folosite in tratarea oricarei dependente. Mai mult, cercetatorii cred ca, in cazul persoanelor dependente de ciocolata, pofta dispare dupa doar 15 minute de mers pe jos.

Neurologii au inregistrat procese chimice comune la nivelul centrilor nervosi ai recompensei si dependentei, iar exercitiile fizice ajuta la activarea lor, a spus profesorul Adrian Taylor pentru The Telegraph.

La studiul realizat de Taylor si echipa sa au participat ca voluntari 25 de persoane care consuma in mod regulat ciocolata. Oamenii de stiinta le-au alcatuit un program de miscare de 15 minute zilnic, timp in care ei si-au consumat necesarul zilnic de dulciuri.

Dupa trei zile de observatie, persoanele dependente de ciocolata nu au mai simtit in timpul plimbarii nevoia sa consume dulciuri.

Mai mult, nici la zece minute dupa ce au incheiat plimbarea zilnica, ei nu au mai avut pofta de ciocolata.

Medicii au spus ca aceste rezultate pot reprezenta un prim pas pentru indepartarea dependentei de ciocolata. Ei au recomandat persoanelor care nu pot rezista in fata dulciurilor sa gaseasca motivul pentru care simt nevoia continua de a consuma.

Odata inteles motivul, ei pot controla mai usor dependenta, iar noul studiu poate fi decisiv in tratarea cu succes a acesteia.

"Miscarea este vitala pentru orice persoana aflata in aceasta situatie. Nici exercitiul mental nu trebuie sa lipseasca. Corelarea celor doua poate reprezenta o reteta de succes in tratarea acestei dependente", a mai spus Taylor.

Studiile realizate anterior de cercetatorii britanici au aratat ca 97% dintre femei au o dependenta alimentara, in timp ce doar 68% dintre barbati nu pot rezista unui aliment delicios.

Dulciurile si grasimile sunt cele mai comune alimente care creeaza dependenta, iar medicii au avertizat asupra pericolului exceselor.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/02-13-2009/mergi-pe-jos-15-minute-si-iti-dispare-pofta-de-ciocolata-674970




Mergi pe jos 15 minute si iti dispare pofta de ciocolata - articole medicale - startsanatate