ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Mustul ajuta in cazul pierderilor de memorie - articole medicale

Mustul ajuta in cazul pierderilor de memorieSucul din struguri inchisi la culoare sau mustul imbunatateste memoria, putand chiar readuce amintirile pierdute de putina vreme, arata un studiu recent.

In cadrul unui experiment, cei care au consumat timp de 12 saptamani aceasta bautura si-au imbunatatit considerabil memoria, descurcandu-se mai bine la o serie de teste de memorie, relateaza Daily Mail.

Expertii de la Universitatea din Cincinnati, care au realizat studiul, sunt de parere ca secretul consta in antioxidantii din pielita si sucul fructului.

In cadrul studiului s-a observat ca voluntarii de 75 - 80 de ani, toti cu pierderi de memorie, tratati cu must - pentru ca a existat si o a doua grupa careia i s-a dat o bautura placebo - si-au imbunatatit memoria de scurta durata si cea spatiala.

Mai multi antioxidanti decat portocalele

Un alt studiu realizat in SUA in 2006 aratat ca sucul de fructe si legume, consumat frecvent, scade considerabil riscul de Alzheimer. Singura conditie, dupa cum a aratat experimentul efectuat pe 2.000 de subiecti, este ca acestia sa consume acest fel de suc trei zile pe saptamana. In acest caz, riscul instalarii acestei boli scade cu 76%.

Strugurii au de patru ori mai multi antioxidanti fata de portocale, ei fiind excelenti si pentru inima, pentru ca pastreaza arterele elastice si presiunea arteriala mica, dupa cum au demonstrat cercetatorii.

Claudia Schiffer este doar una dintre vedetele care adora sucul de struguri, ea luand cu ea la sedintele foto adesea must sau suc de rosii.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/12-09-2009/mustul-ajuta-in-cazul-pierderilor-de-memorie-970642




Mustul ajuta in cazul pierderilor de memorie - articole medicale - startsanatate