ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Nou tratament pentru Alzheimer si Parkinson - articole medicale

Nou tratament pentru Alzheimer si ParkinsonO noua clasa de medicamente poate reduce inflamatiile de la nivelul creierului si trata o serie intreaga de afectiuni, cum sunt Alzheimerul, scleroza multimpla si Parkinsonul. Deocamadata, medicamentele sunt in teste clinice.

Medicamentele, la care s-a ajuns in urma cercetarilor efectuate in cadrul Scolii de Medicina Feinberg, de la Universitatea Northwestern, au trecut cu succes deja de prima faza a testelor clinice, putand duce la elaborarea de noi tratamente pentru afectiunile creierului, relateaza boli precum Alzheimerul sau Parkinsonul se instaleaza.

Testate pe soareci manipulati genetic astfel incat sa sufere de dementa, acestea s-au dovedit eficiente in oprirea evolutiei Alzheimerului.

Administrarea medicamentelor inainte ca boala sa intre in ultimele stadii poate reprezenta o abordare promitatoare, spun cei implicati in studiu, impiedicandu-se aparitia dificultatilor de invatare si degradarea memoriei.

Medicamentele se recomanda a fi administrate dupa o trauma suferita la cap, dar si in caz de atac cerebral, pentru a se preveni complicatiile pe termen lung.

Dupa ce testele pe rozatoare vor fi finalizate, vor avea loc altele, pe subiecti umani, se mentioneaza intr-un raport publicat de Journal of Neuroscience.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/alzheimer/nou-tratament-pentru-azheimer-si-parkinson-1180828
Nou tratament pentru Alzheimer si Parkinson - articole medicale - startsanatate