ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Nucile ajuta la stimularea memoriei - articole medicale

Nucile ajuta la stimularea memorieiMemoria poate fi stimulata daca consumam miez de nuca, cel putin asa sustine specialistul in homeopatie, dermatologie si acupunctura Lawrence Chukwudi Nwabudike.

Miezul de nuca poate ajuta la eliminarea "goluri de memorie" provocate de fumatul si alcoolul in exces, de oboseala, stresul sau efortul intelectual prelungit, scrie Libertatea.

Deoarece nucile au o valoare calorica mare (aproximativ 630 la 100 de grame), fiind recomandata de nutritionisti in curele de ingrasare, specialistii ne sfatuiesc sa mancam cel mult 10 nuci pe zi, asta daca nu vrem sa luam in greutate.

Miezul se poate consuma proaspat sau usor prajit, in ultimul caz fiind mai usor digerabil. Datorita continutului redus de carbohidrati si de zaharuri, nuca este indicata si in regimul diabeticilor, insa poate fi de ajutor si in tratarea problemelor stomacale.

In plus, miezul contine vitaminele C, B1, B2, B5, PP si caroten si este bogat in sodiu, potasiu, calciu, magneziu, fosfor, fier si iod, mai scrie publicatia centrala.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/01-25-2009/nucile-ajuta-la-stimularea-memoriei-637168




Nucile ajuta la stimularea memoriei - articole medicale - startsanatate