ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Pierderi de memorie? Noteaza-ti ce trebuie sa mananci! - articole medicale

Pierderi de memorie? Noteaza-ti ce trebuie sa mananci!Daca tu sau cineva apropiat tie se confrunta cu pierderi de memorie ori acestea ar putea pandi dupa o varsta, dupa cum iti spune istoricul medical al familiei, exista cateva tipuri de alimente care n-ar trebui sa lipseasca de la masa.

Studiile au aratat ca afinele sunt in topul listei de alimente ce abunda in antioxidanti ce pot reface tesuturile, si creierul. Daca fructele sunt mai greu de procurat, asigura-te ca bei 2,5 cesti de ceai de afine zilnic.

Legumele cu frunze verzi abunda in vitaminele din complexul B, bogate in antioxidanti benefici creierului. Aceleasi vitamine se gasesc si in carne, conform Caring.com.

Somon salbatic - Pestele gras contine mari concentratii de acizi grasi omega 3. Chiar si o singura portie de tone, sardine, hering sau macrou scade considerabil riscul de Alzheimer. La fel de bune sunt si nucile.

Sofranul are proprietati antiinflamatoare, care il fac cea mai buna alegere. Daca aroma sa nu-ti e pe plac, poti gati cu scortisoara (care iti regleaza si nivelul de zahar din sange) sau cu oregano (bogat in antioxidanti).
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/03-08-2010/pierderi-de-memorie-noteaza-ti-ce-trebuie-sa-mananci-1000855




Pierderi de memorie? Noteaza-ti ce trebuie sa mananci! - articole medicale - startsanatate