ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Pilula care iti intareste oasele si te vindeca sau fereste de osteoporoza - articole medicale

Pilula care iti intareste oasele si te vindeca sau fereste de osteoporozaCercetatorii americani au testat deja pe animale un medicament care nu numai ca intareste oasele fragile, casante, sau vindeca osteoporoza, dar si previne instalarea acesteia.

Cunoscut doar sub numele de LP533401, medicamentul mai trebuie testat si pe oameni, insa cercetatorii de la Universitatea Columbia, in New York, spun ca in cativa ani ar putea fi piata, relateaza Berea fereste femeile de osteoporoza

Cercetarile realizate la Universitatea California au aratat ca siliciul care se gaseste in orz si hamei trece cu bine prin procesele de fabricatie a berii, pastrandu-se la cote inalte in bautura rezultata.

Cercetatorii americani au analizat compozitia chimica a 100 de tipuri diferite de bere si au descoperit ca populara bautura obtinuta din hamei si malt este extrem de bogata in siliciu, potrivit LiveScience.

Rezultatele studiului arata ca un litru de bere contine intre 6,4 si 56,5 miligrame de siliciu, in functie de tipul bauturii si de cantitatea de malt folosita. Un litru de bere blonda clasica, de exemplu, contine 23,7 miligrame de siliciu, in medie, reprezentand chiar cantitatea zilnica recomandata pentru un adult.

"Gasiti-va o bere potrivita si beti cu moderatie. Contine siliciu si alte substante bune pentru sanatate", spune Charles Bamforth, seful echipei de cercetare de la Universitatea din California.

Un alt studiu realizat anul trecut in Spania a aratat ca bautorii de bere au o densitate osoasa superioara celor care nu consuma aceasta bautura.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/02-08-2010/pilula-care-iti-intareste-oasele-si-te-vindeca-sau-fereste-de-osteoporoza-993572




Pilula care iti intareste oasele si te vindeca sau fereste de osteoporoza - articole medicale - startsanatate