ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Pilula care te lasa sa mananci oricat, fara sa te ingrasi, disponibila in 10 ani - articole medicale

Pilula care te lasa sa mananci oricat, fara sa te ingrasi, disponibila in 10 aniOamenii de stiinta americani lucreaza intens la o pilula-minune, care sa rezolve problema kilogramelor in plus. Ei afirma ca se afla pe drumul cel bun si ca in maximum 10 ani vom putea manca oricat, fara teama de a ne urca apoi pe cantar.

Potrivit cercetatorului Alan Saltiel, de la Universitatea din Michigan, medicamentul va face de prisos si sedintele la sala, relateaza Daily Mail. In plus, pilula va proteja organismul si de diabet sau de boli ale ficatului, dupa cum au demonstrat testele care se fac deocamdata pe cobai.

Potrivit cercetatorilor, de vina pentru instalarea obezitatii este o gena. Odata anihilitata, organismul isi accelereaza metabolismul, arzand caloriile mult mai repede si facand astfel imposibila aparitia obezitatii.

Daca totul avansaseaza conform planului, medicamentul va aparea pe piata in 10 ani.

Concomitent cu aceste experimente, in lume au demarat si alte proiecte similare. In cadrul unuia, oamenii de stiinta incearca sa creeze o pilula pe baza de vin rosu, care va intensifica arderile si va proteja de diabet.

Un alt medicament, destinat recuperarii pacientilor care au suferit operatii pe inima, s-a aratat eficient de asemenea in procesul arderilor.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/09-04-2009/pilula-care-te-lasa-sa-mananci-oricat-fara-sa-te-ingrasi-disponibila-in-10-ani-875474




Pilula care te lasa sa mananci oricat, fara sa te ingrasi, disponibila in 10 ani - articole medicale - startsanatate