ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Practici de infrumusetare pentru primavara - articole medicale

Practici de infrumusetare pentru primavaraFrumusetea de primavara nu inseamna numai renuntarea la kilogramele in plus din timpul iernii ci si recapatarea luminozitatii fetei, zambetului si bujorilor din obraji, specifici primaverii.

Orice femeie se trezeste la viata primavara si tocmai de aceea trebuie sa stie care sunt practicile care ii asigura o frumusete garantata atat pentru trup cat si pentru minte sau suflet, informeaza The Telegraph.

Puterea cristalelor

Tehnica asezarii cristalelor in centrii de energie ai corpului este una de relaxare pe care o adopta inclusiv starurile de la Hollywood. Astfel, Richard Gere, Sharon Stone, Jennifer Lopez si Uma Thurman sunt fani declarati ai puterii cristalelor.

Relaxarea corporala prin metoda cristalelor este non-invaziva si ofera cele mai sigure rezultate intr-un timp scurt.

Sedintele de yoga

Exercitiile de yoga realizate in aer liber au efect benefic atat asupra fizicului cat si a tonusului. Concentrarea si starea de meditatie atinse in timpul sedintelor alunga stresul, iar orice problema este tratata cu detasare si obiectivitate.

Energia dezvoltata in timpul sedintelor de yoga nu este pierduta ci folosita pentru revigorarea corporala. Cindy Crawford, Forest Whitaker, Iona Skye, Courtney Love sau Rosanna Arquette sunt doar cateva din starurile care recomanda sedintele de yoga.

Gandirea pozitiva

Conceptul nu este unul greu de obtinut sau abstract. El se refera in principal la toate barierele pe care ni le impunem pentru a evita excesele si a trai sanatos si armonios.

Cum mintea este cel mai bun medicament atat pentru trup cat si pentru suflet, gandirea pozitiva ajuta la depasirea obiceiurilor alimentare nepotrivite dobandite in timpul iernii sau a altor vicii daunatoare.

Dieta cu lamaie

Sucul unei lamai are efecte benefice asupra organismului. Consumat atat dimineata, cat si intre mese, el ajuta la detoxifierea organismului si redarea vigorii lui.

Vitamina C continuta de lamaie asigura luminozitatea tenului si netezirea lui. Ridurile de expresie vor fi indepartate, iar fata va capata elasticitatea si netezimea naturala.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/04-21-2009/practici-de-infrumusetare-pentru-primavara-725687




Practici de infrumusetare pentru primavara - articole medicale - startsanatate