ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Remedii bizare pentru neplacerile minore de zi cu zi - articole medicale

Remedii bizare pentru neplacerile minore de zi cu ziBineinteles ca din casa nu trebuie sa-ti lipseasca bandajele sau calmantele, insa multe dintre neplacerile minore de zi cu zi pot fi rezolvate cu remedii la indemana, care se gasesc in propria casa.

Asa ca data viitoare cand iti vei arde limba cu supa fierbinte sau vei sughita in cele mai nepotrivite momente, vei sti ce este de facut pentru a remedia situatia. Ai nevoie de inghetata sau un cub de gheata si, respectiv, zahar, conform MSNBC, care citeaza Prevention.

Creion pentru migrene

Cand esti stresat sau anxios, in mod subconstient probabil iti inclestezi dintii, incordandu-ti falca, ceea ce face ca in tample sa apara o tensiune, o migrena, acestea fiind in legatura cu falcile.

Pentru ca acest lucru sa nu se intample, tine cand esti nervos un creion intre dinti, pe care sa ai grija sa nu il musti. Automat muschii falcii se vor relaxa, ceea ce va face ca durerea sa dispara.

Iaurt pentru respiratie nu tocmai proaspata

Bacteriile vii din iaurt le vor suprima pe cele aflate in cavitatea bucala, care cauzeaza respiratia nu tocmai proaspata, au aratat studii recente.

Minge de tenis de camp pentru picioarele care dor

Pentru un masaj usor, gratuit, al talpilor nu ai nevoie decat de o minge de tenis de camp. Iesi din papuci si roteste-o sub talpa timp de unul sau doua minute. Daca vrei sa iti racoresti si relaxezi picioarele, poti roti sub talpa o sticla de apa pe care ai tinut-o la congelator.

Zahar pentru sughituri

O lingurita de zahar te va scapa de sughit ca prin minune, pentru ca se crede ca acesta va influenta nervii din muschi, care altfel transmit muschilor diafragmei sa se contracte spasmodic.

iPod pentru presiune arteriala mare

30 de minute de muzica potrivita iti pot cobori tensiunea, arata un studiu realizat de Universitatea Florenta din Italia. S-a descoperit ca oamenii cu hipertensiune si-au normalizat presiunea arteriala doar ascultand muzica si respirand rar, timp de 30 de minte, zilnic, in decurs de o luna schimbarile fiind considerabile.

Masline si lamaie pentru raul de obiecte in miscare

Cand te afli intr-un vehicul aflat in miscare si nu agreezi aceasta senzatie, se produce saliva in exces, care poate avea ca urmare senzatia de greata. Anumiti compusi care se afla in masline, taninele, iti usuca gura, ajutandu-te sa faci fata situatiei. La fel functioneaza si lamaia.

Inghetata pentru arsura de pe limba

Tesutul de la suprafata limbii are grosimea de doar cativa milimetri, acesta fiind motivul pentru care este atat de sensibil la alimentele fierbinti. Daca n-ai asteptat indeajuns pentru ca mancarea sa se raceasca, ia o lingurita de inghetata sau chiar un cub de gheata, care vor salva situatia pe moment.

Ai grija doar sa-l indepartezi repede cubul, inainte ca locul sa devina si mai dureros.

Menta si scortisoara pentru cand esti in trafic

Un studiu finantat de NASA, in care oamenii de stiinta de la Universitatea Wheeling Jesuit au monitorizat starea a 25 de studenti care participau la niste simulari de soferie a aratat ca menta a scazut nivelul oboselii si pe cel al anxietatii cu 20%.

Atat menta cat si scortisoara au ameliorat starea de frustrare, au marit nivelul concentrarii cu 30% si au facut ca traseul sa para cu 30% mai scurt. Daca nu esti genul care sa mestece guma in timp ce conduce, ia-ti odorizant de masina cu miros de menta sau scortisoara.

Papaya pentru o piele catifelata

Acest fruct tropical contine o enzima care dizolva proteinele. Prin urmare, o masca realizata din papaya decojita si faina de ovaz amestecate cu un mixer si lasata sa actioneze timp de 10 minute, va dizolva celulele moarte, care dau aspectul dur, uscat al fetei.

Folosita de doua ori pe luna, rezultatele vor fi vizibile. Pentru ca enzimele din papaya sunt delicate, este un tratament excelent pentru pielea sensibila.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/01-23-2010/remedii-bizare-pentru-neplacerile-minore-de-zi-cu-zi-988901




Remedii bizare pentru neplacerile minore de zi cu zi - articole medicale - startsanatate