ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Reteaua de sanatate REGINA MARIA ofera gratuit analize si consultatii post COVID-19 - articole medicale

Reteaua de sanatate REGINA MARIA ofera gratuit analize si consultatii post COVID-19Pacienții vindecați de COVID-19 pot beneficia gratuit de un pachet de servicii, la nivel național, în policlinicile Rețelei
 
 
București, 16 decembrie 2020Încă de la începutul pandemiei, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA a depus eforturi fără precedent pentru reducerea riscului de infecție cu COVID-19 și a venit în sprijinul pacienților și al autorităților prin inițiative care să le ofere siguranță. Operatorul privat continuă aceste demersuri și vine în ajutorul pacienților care au fost infectați și vindecați de COVID-19, prin asigurarea gratuită a unor servicii medicale de monitorizare a stării de sănătate.
 
În cadrul programului Clinica POST COVID, pentru a simplifica accesul pacienților către monitorizare, REGINA MARIA lansează 3 pachete cuprinzătoare, cu rolul de a ghida pacienții. Din dorința de a deschide porțile spre gestionarea corectă a pacienților după depășirea bolii, REGINA MARIA oferă acces gratuit la un pachet de anamneză, la nivel național. Pacienții vor putea discuta astfel cu un medic generalist, care va analiza cazul pacientului și va indica toate investigațiile și analizele necesare cazului său. Pachetul gratuit conține și o serie de analize de primă intenție, care pot evalua starea generală de sănătate a pacientului.
 
Peste 95% dintre abonamentele de sănătate ale Rețelei au incluse serviciile de bază în  monitorizarea post COVID. În calitate de abonați ai REGINA MARIA, pacienții vindecați de infecția cu SARS-Cov2 pot începe, gratuit, programul de evaluare a stării de sănătate.
 
„Siguranța pacienților a fost și rămâne prioritatea noastră absolută. Din dorința de a fi alături de pacienți, oferim gratuit accesul la servicii de monitorizare post COVID. Ne adresăm în special celor mai vulnerabili, care nu accesează servicii medicale în sistemul privat și pe care îi îndemnăm să se înscrie pentru a beneficia de această gratuitate. Discuția cu un medic bun, instruit în monitorizarea pacienților post COVID, este primul pas în a depăși cu bine această perioadă dificilă.” declară Fady Chreih, CEO Rețeaua de sănătate REGINA MARIA.
 
Indiferent de forma de boală, toți pacienții care trec prin infecția cu noul coronavirus trebuie să verifice starea de sănătate, deoarece există posibilitatea ca această boală să aibă urmări. Monitorizarea pacienților vindecați de COVID-19 poate consta în investigații imagistice – CT torace – și o serie de analize de sânge, ce vor fi recomandate în urma discuției cu medicul.
 
Pacienții care doresc să beneficieze de pachetele gratuite, pot aplica pe site-ul REGINA MARIA, urmând să fie contactați de către un operator din Call Center. Consultațiile din Clinica POST COVID pot fi accesate în toate policlinicile REGINA MARIA din București și din țară. În urma anamnezei, medicul evaluează cazul pacientului și pregătește raportul medical ce include indicațiile necesare pentru eventuale analize și investigații imagistice.
 
Încă din luna mai a acestui an, REGINA MARIA a lansat primul program integrat de monitorizare post COVID, trăgând un semnal de alarmă asupra importanței ținerii sub observație a pacienților care au fost vindecați de infecția cu noul coronavirus.
 
 
Despre Rețeaua de sănătate REGINA MARIA
Rețeaua de sănătate REGINA MARIA este lider în calitatea serviciilor medicale din România, fiind singurul operator care deține trei spitale cu acreditări internaționale. Prin cele 12 acreditări deținute – o performanță unică în Europa Centrală și de Est, REGINA MARIA demonstrează constant angajamentul său pentru excelența medicală și siguranța îngrijirii pacienților.
 
Totodată, REGINA MARIA a inovat și segmentul serviciilor medicale pentru companii, lansând în premieră în România conceptul de abonamente corporate, în urmă cu aproape 25 de ani. Mai recent, compania a dezvoltat și pachete medicale specializate pentru IMM și persoane fizice, gestionând în prezent un portofoliu de peste 620.000 de abonamente. În plus, în ultimii 10 ani, REGINA MARIA a investit peste 130 de milioane de euro în dezvoltarea sistemului medical din România, prin modernizarea sau deschiderea de noi locații, achiziția de aparatură performantă și pregătirea echipelor medicale.
 
REGINA MARIA este singura companie de servicii medicale din România care a preluat în totalitate și a integrat cu succes peste 30 de alți jucători de pe piață, având o prezență proprie în 20 de județe și acoperire națională prin intermediul celor 310 clinici partenere. Compania reunește peste 6.500 de angajați și colaboratori în cele 69 de locații proprii din Bucureşti şi din țară, locații prin intermediul cărora oferă servicii complete de spitalizare și chirurgie, maternitate, policlinică, imagistică, laborator și stocare de celule stem, unui număr de peste 4.2 milioane de pacienți.
 
În timpul pandemiei COVID-19, REGINA MARIA a implicat în testare 6 laboratoare de biologie moleculară din Rețea, atingând o capacitate de prelucrare de peste 3400 teste RT-PCR/zi și procesând până acum peste 360.000 de teste la nivel național.
 
De asemenea, toți pacienții Rețelei de sănătate REGINA MARIA pot accesa în continuare serviciile medicale de care au nevoie și online, prin Clinica Virtuală.
 

Bucharest


Reteaua de sanatate REGINA MARIA ofera gratuit analize si consultatii post COVID-19 - articole medicale - startsanatate