ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Scapa de depresia de toamna - articole medicale

Scapa de depresia de toamnaFrunze uscate, natura moarta, intuneric atunci cand pleci la serviciu si cand te intorci acasa. Este toamna doar si daca te ingrijoreaza starile de tristete prelungita pe care le ai, te numeri si tu printre cei care au depresii de sezon.

Toamna poate avea acest efect asupra persoanelor sensibile, care isi reincarca bateriile in mijlocul naturii si pentru care o floare inseamna un zambet in plus, informeaza care2.com.

Si daca odata cu prima ploaie de toamna te-ai izolat in casa pentru a asculta numai muzica trista, iata cateva ponturi pentru a scapa de depresia de sezon care te-a transformat intr-o persoana sedentara, lipsita de viata si entuziasm.

Inlocuieste lumina alba de acasa cu cea galbena, cumpara o lampa in plus si, atunci cand ajungi acasa aprinde-le pe toate. Poti face acelasi lucru si la birou, pentru ca lumina vesela sa te ajute sa treci peste starea mai putin buna pe care o ai.

In timpul zilei, profita de lumina naturala si fa o plimbare de zece minute. Chiar daca ploua sau bate vantul, agitatia de afara, lumina puternica si linistea interioara te vor ajuta sa iti recapeti zambetul pierdut.

Nu uita sa programezi inca de la mijlocul saptamanii o iesire pe terenul de tenis sau fotbal cu prietenii. Evita intalnirile nocturne si incearca sa fii matinal. Ziua buna chiar se cunoaste inca de dimineata, deci nu pierde timpul.

Cerealele sunt alimentele perfecte pentru starea ta. Consuma-le la micul dejun cu lapte si vei avea energie pentru intreaga zi. Mai mult, poti prepara un tonic din fulgii de ovaz pe care i-ai lasat pe timpul noptii in apa. Consuma dimineata pe stomacul gol amestecul si uita de depresia de toamna.

Nu renunta la baile tale fierbinti de fiecare seara. Adauga insa in apa de baie ulei esential de portocale, grefe, lamaie, rozmarin, iasomie si levantica.

Metodele de aromoterapie sunt perfecte pentru relaxare si detensionare, deci nu evita sa le folosesti. Picura pe perna ta putin ulei esential de rozmarin si levantica pentru a avea un somn profund.

Mai mult, vizita la salonul de masaj, cel putin o data pe saptamana, te va face sa uiti de tristete si gandurile mai putin optimiste pe care le ai in ultimul timp.

Foloseste, cel putin pana la primavara, parfumurile florale, cremele cu arome de trandafiri sau citrice. Iti vor oferi o stare buna, de optimism si buna dispozitie. Fa exercitii in fiecare zi. Daca nu dimineata, dupa micul dejun, macar seara, inainte de culcare.

Incearca sa razi mai mult, sa zambesti in fata oglinzii dimineata cel putin un minut. Terapia prin cumparaturi este o metoda perfecta, in special pentru femei, pentru indepartarea starilor de depresie.

Opteaza pentru lucrurile colorate, vesele si optimiste. Asculta muzica ritmata, danseaza in timp ce faci curatenie in casa sau mancare si nu uita sa tii legatura cu prietenii tai, sa-ti faci planuri de calatorii si sa zambesti tot timpul.

Dupa aceasta cura de optimism iti va placea toamna, iar iarna o vei intampina cu zambetul pe buze, nerabdator sa faci omul de zapada din fiecare an, sa skiezi si sa canti colinde.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/11-05-2009/scapa-de-depresia-de-toamna-942308




Scapa de depresia de toamna - articole medicale - startsanatate