ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Scapa de migrene cu ajutorul unei operatii - articole medicale

Scapa de migrene cu ajutorul unei operatiiPersoanele care sufera in mod regulat de migrene pot fi acum bucurosi, dupa ce cercetatorii au descoperit o metoda chirurgicala de alungare a acestora.

Operatia contra migrenelor presupune indepartarea unor grupe de muschi sau fascicule nervoase din zona cu probleme, informeaza Daily Express.

Conform studiilor, noua din zece pacienti care au facut aceasta interventie chirurgicala au raspuns bine la tratamentele de dupa operatie si aproape o treime dintre acestia sustin ca durerea a disparut complet.

Studiul efectuat de cercetatorii de la University Hospital Case Medical Centre a inceput in urma cu cinci ani, cand chirurgul plastician Bahman Guyuron a descoperit ca pacientii care au migrene si care au facut operatii estetice la nivelul fruntii au declarat ca aceasta problema nu i-a mai deranjat dupa respectiva interventie chirurgicala.

Migrenele afecteaza una din patru femei si unul din doisprezece barbati si presupun o durere de cap intensa, care poate da chiar o stare de greata si pot dura mai multe zile.

Multi suferinzi gasesc metodele analgezice ineficiente si deseori sunt nevoiti sa suporte aceste dureri de cap timp de multi ani.

Doctorul Guyuron a operat, de asemenea, pe zona din jurul nasului pacientii care au dureri in spatele ochilor.

El a efectuat mai mult de 1.000 de operatii pe 450 suferinzi de migrene in ultimul deceniu. Noul studiu sustine convingerea lui Guyuron ca interventiile chirurgicale sunt cel mai bun mod de a elimina aceasta stare.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/10-26-2009/scapa-de-migrene-cu-ajutorul-unei-operatii-931813




Scapa de migrene cu ajutorul unei operatii - articole medicale - startsanatate