ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Slabeste cu ajutorul dietei alcaline - articole medicale

Slabeste cu ajutorul dietei alcalineDieta alcalina este ideala pentru persoanele carora le place sa manance mult, pentru ca nu pune accentul pe cantitate, ci pe echilibrul dintre alimentele alcalinizate, care trebuie consumate in proportie de 75%, si cele acide, care trebuie sa reprezinte restul de 25%.

Un lucru foarte important in aceasta dieta e sa bei apa plata cu un PH cat mai mare, anunta Ce se intampla doctore.

Iti poti achizitiona pentru acasa un aparat care filtreaza apa si ii mareste PH-ul. PE durata acestei diete trebuie sa consumati broccoli, castraveti, ceapa, ciuperci, conopida, mazare, morcovi, salata verde, ridiche, dovlecei, telina, alge marine, sparanghel, vinte, usturoi si varza de Bruxelles.

Poti consuma in aceeasi gama si fructe, cum ar fi ananas, avocado, banane, cirese, nectarine, mere, pere, piersici, portocale, struguri, fructe de padure sau fructe tropicale. Proteinele pot fi asigurate de branzeturi si iaurturi, oua, piept de pui, seminte de dovleac, seminte de floarea soarelui, nuci sau susan.

Poti bea ceaiuri neindulcite, recomandat fiind ceaiul verde, recunoscut pentru proprietatile sale antioxidante. In schimb trebuie sa consumi cu moderatie porumb, cartofi, fructe uscate, lamaie, grapefruit, nuca de cocos, fructe de mare, peste, carne de porc sau de vitel, carne de vanat, lapte de capra, lapte de soia, inghetata, arahide, otet, sos de soia, zahar, sirop de artar sau miere.

Dieta alcalina reprezinta de fapt un regim de viata sanatos, pentru ca presupune consumarea moderata a alimentelor acide. Ideal este sa incerci sa ai si o activitate fizica regulata.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/12-04-2008/slabeste-cu-ajutorul-dietei-alcaline-519075




Slabeste cu ajutorul dietei alcaline - articole medicale - startsanatate