ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Slabeste in functie de zodie - articole medicale

Slabeste in functie de zodieDieta pe zodii combina dietele obisnuite cu stiinta astrologica pentru a crea un sistem unic de slabire pentru fiecare. Vezi ce ti se potriveste si adapteaza-ti dieta in functie de propriile nevoi si preferinte.

Fiecare zodie guverneaza o anumita parte a corpului care trebuie protejata. Ce sa mananci ca sa te mentii cat mai sanatoasa? Este greu sa te decizi asupra unei diete, in special daca esti o persoana careia ii place sa manance. Mentinerea unei diete este un proces constant adaptat la schimbari.

In dietele corelate cu astrele o prima conditie pentru eficienta este ca dieta sa inceapa atunci cand Luna este in descrestere. In perioada de descrestere a Lunii, organismul consuma intens tot ce i se furnizeaza, fara a face rezerve de grasimi, in vreme ce atunci cand se apropie Luna Plina se acumuleaza totul, facandu-se si "depozite" energetice.

Horoscopul te poate ajuta sa-ti dai seama cum te poti hrani sanatos si sa "alungi" kilogramele in plus.

Berbec

Daca esti in aceasta zodie faci parte dintre norocosi. Nativul din zodia Berbecului este activ, frecvent descris ca un "spirit razboinic", nelinistit si agitat.

Nu se poate afirma ca toti berbecii sunt supli, dar majoritatea reusesc sa-si mentina silueta fara probleme. Desi consumi destul de mult, reusesti la fel de repede sa dai jos kilogramele depuse. Esti hotarat sa obtii rezultate cat mai rapide si nu suporti dietele lungi. Din acest motiv aplici de foarte multe ori diete care iti pot face rau.

Evita condimentele iuti si carnea rosie. Ai nevoie de alimente care contin fosfat de potasiu adica: rosii, fasole, orez brun, linte, nuci, masline, ceapa, laptuca, spanac, banane, caise.

Taur

Din punct de vedere al artei culinare, dai dovada de un adevarat talent. Nativii din zodia Taurului sunt foarte feminini, acest semn zodiacal fiind guvernat de Venus. Iti este foarte greu sa nu gusti din ce pregatesti si cu greu te poti metine in forma.

Din fericire, daca esti chiar hotarat sa tii un regim, ai ambitia necesara sa-l duci pana la sfarsit fara probleme. Adevaratele preocupari apar, insa, dupa terminarea regimului, cand s-ar putea sa o iei de la capat cu micile gustari.

Alimentele care-ti fac bine sunt: sfecla rosie, conopida, ridichile, spanacul, castravetii, ceapa, dovleceii, nucile crude. Bea multa apa, te ajuta sa te purifici.

Gemeni

Nu prea ai probleme cu greutatea. Nativii din zodia Gemeni sunt, in general, persoane foarte flexibile, care se adapteaza usor la orice situatie. Totusi, in momentele in care esti stresat, simti nevoia de a manca orice. Deschizi frigiderul si iei ce gasesti doar pentru a te linisti. Cam in acest mod gasesti rezolvarea problemelor tale.

Laptele, untul si branza sunt excelente pentru tine. Esti genul caruia ii plac mesele usoare si dese. Perele, prunele si portocalele sunt prietenele tale. Evita cafeaua si excitantii nervosi.

Rac

Orice problema emotionala se rezolva cu ciocolata si inghetata...cel putin asa gandesti tu in clipele dificile. Racii sunt, in general, persoane foarte sensibile, destul de irascibile, mai ales atunci cand nu reusesc sa se impuna. Dupa ce iei in greutate, regreti scaparile, dar nu te poti abtine. Ai nevoie de sprijinul celorlalti si, cu putin ajutor, chiar vei reusi.

Oua, secara, iaurt, sfecla rosie, peste si stridii - iata dieta care ajuta la circulatia sangelui tau prin artere. Iti mai trebuie si lapte, branza, salata verde si rosii.

Leu

Pentru aceasta zodie exista doua tipuri de persoane: fie esti inalt si suplu, fie mic si grasut. Daca faci parte din cea de-a doua categorie ar trebui sa ai un regim de viata sanatos, fara excese de vreun fel. Atuul tau e ca dispui de multa vointa, hotarare si energie.

Iti fac bine alimentele bogate in fier: spanacul, strugurii si curmalele. Prunele, perele si portocalele reduc presiunea arteriala.

Fecioara

Pentru ca o dieta sa dea cu adevarat rezultate trebuie sa faci si sport pentru a arde caloriile. Ai probleme cu sistemul digestiv si trebuie sa ai grija de tine deoarece nu poti face excese, dar nici nu te poti infometa. Din fericire, daca vrei sa lupti pentru a scapa de kilogramele in plus, nimic nu te poate opri. Nativii din zodia Fecioarei sunt persoane diplomate si abile, dar destul de superficiale, cel putin din punct de vedere al promisiunilor facute fata de propria persoana.

Iti place ciocolata, dar ea nu te place pe tine, din pacate. Iti afecteaza pielea si sistemul digestiv. Mananca mai bine banane, portocale si miere, in loc de zahar.

Balanta

Iti place atat de mult sa stai la masa si sa mananci incat, la prima incercare, ti se pare imposibil sa tii o dieta care sa dea rezultate. Evita alcoolul si bauturile carbogazoase, iti distrug rinichii. Functionezi cel mai bine cu o dieta bogata in proteine, saraca in grasimi.

Ar trebui sa mananci multe fructe si legume si sa bei multa apa, ca sa elimini toxinele din organism.

Scorpion

Nativii din zodia Scorpionului sunt hotarati si curajosi. Concentreaza-te asupra unui stil de viata sanatos si vei vedea cum reusesti sa ai rezultate remarcabile. Aceasta zodie cuprinde doua categorii: cei care nu suporta sa consume multa mancare si cei care ar manca aproape tot timpul.

Ar fi bine sa ai o dieta bazata pe proteine, fructe si legume proaspete si paine integrala. Ceva gen: peste si fructe de mare, salata verde, citrice, seminte, mere, banane si ananas. Nu manca nimic dimineata.

Sagetator

Esti o fire foarte sociabila si, de foarte multe ori, esti la petreceri sau evenimente unde se mananca bine. Nu te poti abtine si gusti din tot ce "prinzi" pentru a vedea in ce fel s-a preparat acel fel de mancare pe care deja il stiai. Ai tendinta sa ai parul si pielea uscate din lipsa de siliciu.

De aceea, nu ai voie sa eviti fructele si legumele proaspete in salate, smochinele, capsunele, perele, merele, cartofii, ouale, citricele. Alcoolul si grasimile te imbatranesc.

Capricorn

Ai tendinta sa fii la extreme. Rare sunt situatiile in care nativii din aceasta zodie cad prada unui regim drastic. Ori consumi foarte multa mancare ori, din cauza stresului, nu mai poti inghiti nimic si slabesti ingrijorator de mult.

Alimentele de care ai nevoie sunt cele care contin fosfat de calciu si iti tin oasele in forma, ceea ce, pentru tine, e vital. Incearca sa mananci varza, broccoli, porumb, orez brun si telina.

Varsator

Daca esti concentrat asupra unui lucru, uiti sa mananci. Varsatorul este cunoscut pentru inventivitatea sa. Esti atat de pasionat incat orice fel de mancare ar fi in jurul tau nu te-ar putea ispiti atat timp cat esti preocupat.

Bea multe ceaiuri din plante si inlocuieste cafeaua, vei fi mai putin nervos. Mancarurile care iti fac bine sunt: pestele oceanic, homarul, tonul, dar si spanacul, ridichile, telina si varza. Ar trebui sa ai o dieta limitata in grasimi si bogata in proteine.

Pesti

Esti predispus spre ingrasare si de aceea mai tot timpul incerci sa-ti supraveghezi silueta. Pestii sunt foarte usor de influentat. Ti se pare destul de greu sa duci o dieta la bun sfarsit si ai tendinta de a renunta dupa primele zile. Rabdare, caci Roma nu a fost construita intr-o zi.

Ca sa eviti anemia si hipotensiunea arteriala la care esti predispus, ar fi bine sa incluzi in dieta alimente care contin fier. Albusul de ou, ficatul, carnea de miel, painea integrala si fasolea uscata iti fac foarte bine.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/11-15-2008/slabeste-in-functie-de-zodie-480739






Slabeste in functie de zodie - articole medicale - startsanatate