ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Supa de legume, cel mai eficient medicament natural - articole medicale

Supa de legume, cel mai eficient medicament naturalSupa de legume este ajutorul tau de nadejde pentru o alimentatie corecta. Vitaminele si mineralele continute asigura un echilibru nutritiv corespunzator, tocmai de aceea poate fi considerata cel mai eficient medicament natural.

Preparata corespunzator, simpla supa de legume va fi nelipsita din alimentatia ta, in special in sezonul rece. Zece legume iti sunt necesare pentru obtinerea unei mese sanatoase, care iti va reda energia si te va scapa de orice afectiune, informeaza naturalnews.com.

Iti vei face rezerve de legume proaspete din timp, iar la nevoie doar le fierbi la foc mic si adaugi sare dupa gust. De pe lista ta de cumparaturi nu vor lipsi sfecla, morcovii, telina, pastarnacul, ceapa, usturoiul, cartofii, mazarea, dovleacul si guliile.

Sfecla este o sursa sigura de vitamina A,B si C, dar contine si calciu, fier, magneziu, fosfor si potasiu. Stimuleaza functionarea ficatului, previne aparitia bolilor de inima si normalizeaza valoarea glicemiei.

Morcovii sunt foarte importanti pentru ficatul obosit, au efect diuretic, antioxidant si contin fibre. Telina ajuta la vascularizare si este considerat medicamentul natural perfect pentru plamani si rinichi.

Usturoiul si ceapa sunt antibioticele naturale, perfecte pentru sezonul rece. Normalizeaza colesterolul si valorile ridicate ale glicemiei, dar au si proprietati anibacteriene, antivirale si elimina parazitii intestinali.

Pastarnacul este bogat in vitamina B, potasiu si fibre. Contine acid folic si ajuta la normalizarea zaharului din sange. Mazarea contine vitamina C, este bogata in fier si proteine. Are rol de detoxifiere si iti protejeaza stomacul iritat.

Cartofii sunt o sursa sigura de potasiu, proteine, vitamina A, B1, B2, C si K. Reduc aciditatea stomacala si sunt remediul potrivit impotriva migrenelor, durerilor de spate, dar au si proprietati diuretice si antiinflamatorii.

Dovleacul este sursa ta de magneziu din supa. Te fereste de cancer, inflamatiile plamanilor si contine vitaminele A si C cu preponderenta. Guliile sunt o sursa sigura de fier, pot fi considerate tratamentul perfect pentru diabetici si persoanele cu probleme oculare.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/10-26-2009/supa-de-legume-cel-mai-eficient-medicament-natural-931631




Supa de legume, cel mai eficient medicament natural - articole medicale - startsanatate