ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Suplimentele pentru inima nu au efect, unele pot face chiar rau - articole medicale

Suplimentele pentru inima nu au efect, unele pot face chiar rauDaca nu poti, din diferite motive, sa consumi cantitatile de fructe, legume, cereale si grasimi sanatoase recomandate, probabil ti-a trecut prin cap sa umpli acest gol din dieta cu o pastila, un supliment.

Numai ca, in acest caz, s-a demonstrat ca pastilele nu functioneaza, dupa cum explica Laurence Sperling, din cadrul Scolii de Medicina a Universitatii Emory, din Atlanta, SUA. Potrivit acesteia, doar multivitaminele sunt benefice.

O multitudine de studii au demontat, rand pe rand, asa-zisele suplimente bune pentru inima. Intra aici si antioxidantele, dar si Vitamina B sau acidul folic, care nu reusesc sa previna bolile inimii, conform Health.

O trecere in revista, in 2004, a mai multor cercetari a aratat ca nici suplimentele de Vitamina E nu sunt eficiente in prevenirea sau tratarea bolilor de inima.

Un studiu din 1994 a aratat nu numai ca suplimentele de beta-caroten nu ajuta inimile fumatorilor, dar ca mareste riscul de cancer pulmonar.

Practic, este imposibil sa incerci sa suplinesti efectul pe care fructele, legumele si alte alimente il au asupra inimii. Nu exista o pilula care sa capteze toate calitatile acestora, in beneficiul inimii, declara si Melissa Ohlson, de la Clinica din Cleveland, care activeaza in cardiologia preventiva.

Exceptia care confirma regula

Poate singura exceptie este suplimentul de ulei de peste. Acizii grasi omega 3 continuti de uleiul de peste previn aritmiile si coboara nivelul trigliceridelor, tine arterele sanatoase si coboara presiunea arteriala.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/12-17-2009/suplimentele-pentru-inima-nu-au-efect-unele-pot-face-chiar-rau-978130




Suplimentele pentru inima nu au efect, unele pot face chiar rau - articole medicale - startsanatate