ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Test de saliva care iti arata daca risti sa orbesti - articole medicale

Test de saliva care iti arata daca risti sa orbestiPana de curand, oamenii de stiinta credeau ca nimic nu poate prevesti predispozitia la degenerarea maculara, principala cauza a orbirii, care apare adesea fara simptome. Recent, s-a pus la punct un test de saliva, care arata daca acest risc exista sau nu.

Avantajul acestui test, disponibil in Marea Britanie la pretul de 399 de lire sterline, este ca se poate face acasa, fiind ulterior trimis la analize, iar in 14 zile avandu-se raspunsul, conform Daily Mail. Practic, testul depisteaza niste gene vinovate de aparitia afectiunii.

Este mai cu seama eficient daca pacientul are rude afectate de aceasta boala, ceea ce ii creste riscul de a se imbolnavi la randul sau. In functie de raspunsul primit, cateva schimbari in stilul de viata sau in dieta ii pot salva vederea.

Totusi, avertizeaza specialistii britanici, uneori acestea nu sunt de ajuns, boala instalandu-se. In cadrul experimentelor realizate de Optegra, o companie specializata in oftalmologie, s-a aratat ca acest de saliva are o acuratete de 100%.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/03-01-2010/test-de-saliva-care-iti-arata-daca-risti-sa-orbesti-999094




Test de saliva care iti arata daca risti sa orbesti - articole medicale - startsanatate