ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Tot mai multi tineri au probleme psihice - articole medicale

Tot mai multi tineri au probleme psihiceCercetatorii americani avertizeaza ca numarul tinerilor cu probleme psihice a crescut de cinci ori in ultimele decenii, din cauza nivelului tot mai mare de stres la care acestia sunt supusi de societatea zilelor noastre.

Rezultatele unui studiu realizat de Universitatea din San Diego arata ca tot mai multi elevi de liceu si studenti din Statele Unite sufera de anxietate si alte probleme psihice, numarul acestora ajungand sa fie de cinci ori mai mare, in clipa de fata, decat cel inregistrat in 1938, potrivit ABC News.

"Avem intr-adevar o problema. Sunt de cinci ori mai multi tineri care sufera de anxietate si depresie", spune profesorul Jean Twenge, conducatorul echipei de cercetare, dupa analizarea testelor psihologice completate de 77.576 de tineri, din 1938 pana in 2007.

Desi cauzele exacte nu au fost indicate, psihologii pun aceasta situatie pe seama orientarii societatii actuale catre aspectul exterior, situatia materiala si statut.

Analiza psihologilor arata ca numarul tinerilor cu probleme mentale din liceele si universitatile americane a crescut de cinci ori, in medie, in ultimii 70 de ani.

Mai mult, in cazul hipomaniei, caracterizata prin anxietate sau optimism nerealist, dar si in cazul depresiei, ultimele decenii au adus o crestere record de sase procente.

Twenge sustine ca numarul real tinerilor cu probleme mentale ar putea fi chiar mai mare, in conditiile in care folosirea antidepresivelor si a altor medicamente psihotrope a devenit o practica extrem de comuna in randul tinerilor.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/01-11-2010/tot-mai-multi-tineri-au-probleme-psihice-986544




Tot mai multi tineri au probleme psihice - articole medicale - startsanatate