ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Totul despre meditatia de toamna - articole medicale

Totul despre meditatia de toamnaMeditatia este o metoda sigura si simpla de relaxare, pe care o poti incerca acasa, la birou, intr-o calatorie sau in orice loc aglomerat. Toamna te poti folosi de minunile naturii pentru o relaxare profunda, care te va ajuta sa scapi de tensiunile acumulate peste zi.

Culorile naturii, frunzele uscate si adierile usoare ale vantului iti ofera ambientul perfect pentru o relaxare sigura, inca de la prima iesire in aer liber, informeaza suite101.com.

Poti incepe meditatia de toamna inchizand ochii si respirand profund si usor. Strange de afara cateva frunze uscate, de diferite marimi si culori si aseaza-le in coltisorul tau de relaxare de acasa.

Mai intai concentreaza-te asupra culorilor fiecarei frunze si senzatia pe care ele ti-o ofera. Trece-ti degetele prin ele si incearca sa constientizezi fiecare atingere.

Imagineaza-ti cum te-ai simti daca te-ai acoperi cu toate aceste frunze si ai simti caldura soarelui de toamna si usoara adiere a vantului. Lasa problemele de zi cu zi deoparte si fa acest exercitiu simplu de imaginatie, pentru a te putea relaxa.

Asociaza atmosfera de afara cu cateva lucruri care iti plac in mod deosebit. Creaza-ti scenarii si lasa-ti imaginatia libera. Simte fiecare miscare a naturii si incearca sa devii o parte din ea.

Nelinistea acestui anotimp te va ajuta sa iti gasesti ritmul corporal si afectiv potrivit pentru indeplinirea tuturor sarcinilor profesionale. Vei fi mai impacat cu tine, mai calm si iti vei duce la bun sfarsit toate proiectele, fie ele personale ori profesionale.

Meditatia de toamna are avantajul de a-ti pune la incercare creativitatea. Vei lasa in urma toate tensiunile de la serviciu, neimplinirile personale si vei face loc linistii de care ai atata nevoie.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/10-22-2009/totul-despre-meditatia-de-toamna-927728




Totul despre meditatia de toamna - articole medicale - startsanatate