ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Uleiul de peste, sursa de sanatate - articole medicale

Uleiul de peste, sursa de sanatateDin scrumbie, pastrav, biban, sardine sau ton se obtine uleiul de peste cu proprietati curative pentru persoanele care sufera boli de inima, depresii, diabet, atrite sau ulcer.

Uleiul de peste este un adevarat izvor de sanatate prin acizii grasi continuti si trateaza cu succes afectiunile sistemului digestiv, circulator sau osos, informeaza organicfacts.net.

Contine omega 3, acizii grasi recunoscuti pentru tratarea bolilor de inima. Un consum adecvat normalizeaza valoarea colesterolului si a trigliceridelor.

Studiile cercetatorilor australieni au aratat ca uleiul de peste poate fi folosit cu succes de catre obezi, pentru dieta. Consumul regulat, dublat de exercitiile fizice, te scapa de kilogramele in exces intr-un timp scurt.

De asemenea, circulatia sangelui este reglata printr-o dieta cu ulei de peste, tocmai de aceea se recomanda diabeticilor. Creste imunitatea organismului, iar acizii grasi continuti au efect antiinflamator si amelioreaza durerile reumatice si inflamatiile articulatiilor.

Nivelul scazut de omega 3 influenteaza decisiv tonusul general. Tocmai de aceea, uleiul de peste este un bun remediu impotriva depresiilor, starilor de anxietate si atacurilor de panica.

In cazul copiilor, este remediul potrivit pentru tratarea sindromului deficitului de atentie (ADHD). Specialistii recomanda insa tratamentul strict, dar nu mai mare de o luna.

Astfel, dupa 30 de zile se recomanda o pauza de alte 20. Mai mult, in timpul tratamentului cu suplimente de ulei de peste, cafeaua si ciocolata vor fi inlocuite cu succes de micile capsule.

Uleiul de peste este de asemenea remediul perfect pentru imbunatatirea vederii. Eczemele, psoriazisul, acneea si tenul uscat vor fi si ele tratate eficient printr-un consum adecvat de peste ori prin dieta cu suplimentele de ulei de peste.

Pentru femeile insarcinate, micile capsule actioneaza asupra dezvoltarii cerebrale a fatului. O alimentatie saraca in peste creste riscul nasterilor premature si al depresiei postnatale.

Creste fertilitatea la barbati, iar medicii recomanda cuplurilor care vor sa devina parinti, cura de peste sau suplimente de ulei de peste cu cateva luni inainte de programarea sarcinii.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/08-17-2009/uleiul-de-peste-sursa-de-sanatate-856304
Uleiul de peste, sursa de sanatate - articole medicale - startsanatate