ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Un mar pe zi reduce riscul de diabet si cancer de colon - articole medicale

Un mar pe zi reduce riscul de diabet si cancer de colonVechea zicala "un mar pe zi tine doctorul departe" este se pare confirmata. Mancand un mar zilnic, puteti atat sa va mentineti silueta, dar si sa tineti de-o parte problemele de sanatate precum cele legate de tranzitul intestinal.

Oamenii de stiinta au demonstrat ca persoanele care mananca acest fruct isi reduc cu 27% riscul cum ar fi diabetul sau bolile cardiovasculare, conform Femme Actuelle.

Personale care mananca mere sau produsele care contin acest fruct au o presiune mai mica a sangelui sange decat cei care nu le consuma.

De asemenea, pentru ca au un continut bogat de vitamina C, atunci cand sunt mestecate incet, mereke dau senzatia de satietate, ajutand in curele de slabire.

Totodata, merele imbunatatesc functiile intestinului. Un studiu german a constatat ca mere si sucul acestora reduc riscul de cancer de colon.

In general, merele lupta impotriva florei intestinale si ajuta digestia. Un alt studiu, publicat in Journal of Nutrition, atribuite acestor fructe lupta impotriva bolilor de inima.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/12-15-2009/un-mar-pe-zi-reduce-riscul-de-diabet-si-cancer-de-colon-976087




Un mar pe zi reduce riscul de diabet si cancer de colon - articole medicale - startsanatate