ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Una din cinci persoane nu poate dormi din cauza grijilor legate de bani - articole medicale

Una din cinci persoane nu poate dormi din cauza grijilor legate de baniMai bine de o treime dintre oameni sunt atat de ingrijorati de finantele lor incat stresul le afecteaza sanatatea si relatiile, arata un sondaj publicat joi.

Aproximativ 37% dintre cei intervievati online de moneybasics.co.uk au raspuns ca grijile legate de situatia lor financiara au dus, in cazul lor, la depresie, nesomn si chiar certuri cu partenerii de viata, relateaza The Telegraph.

Una din cinci persoane a declarat ca a pierdut controlul asupra finantelor personale, o treime sunt extrem de stresati, iar 21% chiar au ajuns sa aiba probleme cu somnul. 19% dintre cei care au raspuns chestionarului sunt deprimati, iar 16% recunosc ca problemele financiare creaza tensiuni in relatia cu partenerul.

Una din trei persoane spune ca a ajuns sa exagereze cu mancarea tot din cauza grijilor legate de bani, iar 5% recunosc ca s-au apucat de baut. Alti 4% si-au pierdut apetitul din aceeasi cauza, 3% au au pierdut in greutate, iar 1% chiar si-au distrus relatiile, ramanand singuri.

5% dintre respondenti spun ca au ajuns sa ignore facturile pana cand primesc avertizarile finale.

Psihologii spun ca oamenii sunt tentati sa abordeze problemele financiare la fel cum procedeaza in legatura cu propria sanatate. In timp ce unii sunt atenti, planuind si economisind, altii stiu ca au pierdut controlul, dar nu fac nimic in aceasta directie. Multi aleg ca si mijloc de abordare negarea.

Finantele cer dedicare si angajament pe termen lung, la fel cum pentru sanatate este obligatoriu sportul regulat si atentia continua la alimentatie. In ambele situatii, efectele, bune sau rele, sunt pe termen lung.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/02-18-2010/una-din-cinci-persoane-nu-poate-dormi-din-cauza-grijilor-legate-de-bani-996316




Una din cinci persoane nu poate dormi din cauza grijilor legate de bani - articole medicale - startsanatate