ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Vacanta la mare, pentru o silueta fara cusur - articole medicale

Vacanta la mare, pentru o silueta fara cusurVacanta nu este perioada cea mai indicata pentru a incerca sa slabesti, insa pentru doamnele si domnisoarele cu vointa, un sejur la mare poate reprezenta un bun prilej pentru a obtine o silueta frumoasa.

Apa, nisipul, soarele si atmosfera fac din litoral cea mai cautata destinatie pentru vacanta. Pentru cei care stiu sa imbine miscarea cu relaxarea, vacanta la mare poate reprezenta un plus de buna dispozitie si un minus de kilograme, potrivit apa. Rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Pe plaja

Pentru tonifierea picioarelor, este excelent mersul sustinut, cu picioarele goale, prin nisipul cald (nu foarte cald, in mijlocul zilei). Acest mers accelereaza circulatia sangelui, destinde articulatiile si tonifica muschii, iar picioarele vor parea mai subtiri si cu o forma armonioasa. In plus, tinuta corpului va avea de castigat.

Pentru brate frumoase, o partida de volei pe plaja este excelenta. In absenta partenerilor de joc sau a inclinatiei pentru un astfel de sport, se poate apela la alte modalitati de tonifiere a bratelor: de exemplu, se poarta o sticla plina cu apa de 1,5 litri, care se schimba alternativ dintr-o mana in alta, in timpul mersului pe plaja.

Pentru un postertior ferm. Intinse cu fata in jos, pe prosopul de plaja, se ridica alternativ cate un picior aproximativ 10 centimetri de la nivelul nisipului. Se mentine ridicat pana apare o usoara incordare musculara. Exercitiul se poate efectua si cu ambele picioare in acelasi timp. In timp ce se rasfoieste o revista sau se leneveste pe plaja, prin acest exercitiu, muschii sunt pusi la treaba, iar fesele si picioarele se tonifica.

In apa

Pentru atenuarea celulitei, este buna o plimbare de 15 minute, in compania unei prietene sau a partenerului, de-a lungul tarmului. Este important ca apa sa ajunga pana la nivelul coapselor, pentru un bun drenaj. Toxinele si apa in exces se elimina din tesuturi, picioarele se subtiaza, iar aspectul neplacut produs de celulita se amelioreaza.

Pentru brate si picioare frumoase. Odata ce se intra in apa, chiar daca nu se inoata, este bine sa se execute diverse miscari. Atunci cand bratele si picioarele infrunta forta apei, cu siguranta ca muschii lucreaza, devenind mai bine conturati.

Pentru un abdomen ferm. Cu salteaua pneumatica sub brat, mergeti in apa. Cu corpul in apa si antebratele sprijinite pe marginea saltelei, ridicati picioarele apropiate pana la nivelul marii. Doua serii de cate patru exercitii, executate zilnic, cu fata catre soare, vor asigura un abdomen plat, un posterior ferm si, in plus, o piele frumos bronzata.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/fitness/vacanta-la-mare-pentru-o-silueta-fara-cusur-1180152




Vacanta la mare, pentru o silueta fara cusur - articole medicale - startsanatate