ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Vrei sa radiezi? Capsunile sunt raspunsul! - articole medicale

Vrei sa radiezi? Capsunile sunt raspunsul!Daca vrei sa-ti incepi vara in forta, atunci du-te la piata si, in loc sa te aprovizionezi cu cola si inghetata, lasa-te ademenita de mirosul sacaitor al capsunilor.

Capsunile contin apa (89%), hidrati de carbon (7%), protide (0,8%), zaharuri (8%), vitamine (A,B1,B2,B6,C,E,PP,K) si minerale (sodiu, potasiu, mangan, cupru, fier, calciu, fosfor, sulf, siliciu).

Prin compozitia lor chimica, capsunile tonifica si remineralizeaza organismul, incetinind procesul de imbatranire. Fructele sunt diuretic active, stimuland eliminarea acidului uric, a toxinelor si a excesului de colesterol din corp.

Datorita continutului, capsunile sunt recomandate in anemie, astenie, insomnii, hepatite, litiaza biliara, dischinezie biliara, convalescenta dupa boli severe, in hipertensiune arteriala.

O cura de capsuni stimuleaza formarea eritrocitelor - globulele rosii ale sangelui - imbunatatind astfel oxigenarea creierului si a tuturor tesuturilor din corp.

Capsunile au si efect tonic asupra neuronilor, de regenerare a ficatului, revigoreaza sistemul imunitar si ajuta la eliminarea toxinelor din corp in special prin urina (provoaca diureza), fiind recomandate in afectiuni ale aparatului urinar (litiaza), guta, ateroscleroza.

Asadar, o cura de capsuni la inceputul unui sezon care nu se anunta usor - transpiratie in RATB, asfalt moale in care te afunzi fara sa cantaresti o tona, damf dinspre Dambovita - este exact ce-ti trebuie!
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/05-18-2009/vrei-sa-radiezi-capsunile-sunt-raspunsul-755570




Vrei sa radiezi? Capsunile sunt raspunsul! - articole medicale - startsanatate