ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dictionar de medicamente online

Cauta medicamente alfabetic:

HAIRGROW STIMULATOR AL CRESTERII PARULUI SOLUTIE EXTERN < Medicamente care incep cu litera H < Dictionar Medicamente
Indicatii: Alopecia androgenica, masculina si feminina; alopecia areata; consolidarea transplantului de par.


Hairgrow este o solutie care se aplica local; contine 2% minoxidil . Este folosit si ca produs cosmetic.

Farmacologie: Mecanismul exact de actiune al Hairgrow, in tratamentul topic, nu este cunoscut.

Determina regenerarea foliculilor pilosi hipotrofiati, scaderea infiltratului limfocitar perifolicular si refacerea circulatiei in dermul scalpului . Minoxidilul este putin absorbit la nivelul pielii intacte si doar aproximativ 1,4% poate ajunge in sistemul circulator , fara aparitia efectelor secundare.

Contraindicatii: Hipersensibilitate la minoxidil sau la componentele vehiculului (propilen- glicol apa).

Precautii: Pulverizarea accidentala a Hairgrow la nivelul ochilor poate provoca arsuri si iritatii . In cazul contactului cu ochii, cu mucoasele sau cu solutii de continuitate la nivelul pielii, zona trebuie imediat spalata. Ingestia accidentala poate provoca efecte secundare cardiovasculare serioase: minoxidilul administrat oral produce un efect vasodilatator imediat, tahicardie .

Reactii adverse: Rareori reactii locale, alergice sau iritative. Sunt citate eritemul scalpului , comedoane , dermatite de contact, senzatie de arsura.

Dozare: Doza de 1 ml Hairgrow (8 pufuri) se aplica pe zona afectata a scalpului de doua ori pe zi, indiferent de marimea zonei ce trebuie tratata. Nu se aplica pe nici o alta zona a corpului. Doza total zilnica nu trebuie sa depaseasca 2 ml . Aplicarea zilnica poate continua timp de 2-4 luni inainte de a se evidentia o crestere a parului . Rapiditatea si gradul de crestere al parului este variabil de la pacient la pacient. Revenirea la situatia dinainte a tratamentului poate sa apara. in cazul incetarii acestuia dupa 3-4 luni. Cele mai bune rezultate se obtin la aplicarea continua timp de 8-12 luni. Uneori este necesara continuarea tratamentului si dupa aceasta data pentru a sustine cresterea.

Aplicare: Hairgrow se aplica pe scalpul uscat si se disperseaza solutia cu varful degetelor pentru a acoperi toata zona afectata. Se pulverizeaza 1 ml (8 pufuri) de 2 ori/zi. Nu se grabeste uscarea solutiei (de exemplu prin folosirea uscatorului de par), pentru ca poate diminua efectele. Dupa aplicarea Hairgrow- ului se spala imediat mainile.

Forma de prezentare: Flacoane de 50 ml cu pulverizator, fiecare 1 ml continand 20 mg minoxidil in solutie de propilen glicol apa.
A.P.P.: Producator: Dar Al Dawa Pharma
HAIRGROW, stimulator al cresterii parului, solutie extern - medicamente care incep cu litera H - dictionar medicamente - startsanatate