ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dictionar de medicamente online

Cauta medicamente alfabetic:

IMUNOSTIM COMPRIMATE FILMATE < Medicamente care incep cu litera I < Dictionar Medicamente


plante

Indicatii:

Profilaxia si tratamentul unor afectiuni cu o sfera clinica larga: infectii virale si bacteriene ale cailor respiratorii superioare (gripe, amigdalite, faringite, otite, guturai etc.); infectii ale aparatului uro-genital; afectiuni inflamatorii si reumatismale ale aparatului locomotor: artrite, bursite, tendinite; alergii de etiologie diversa; boli autoimune (psoriazis, lupus eritematos etc.); terapia anticanceroasa, in timpul chimioterapiei si radioterapiei (datorita actiunii antioxidante); afectiuni digestive (gastrite, ulcere, hemoroizi, boala Krohn, diverticulite, fisuri anale, parazitoze, dezechilibre ale florei intestinale); in dezechilibre hormonale la femei si in sindromul premenstrual; afectiuni hepatice grave (ciroza, hepatite agresive); sindromul oboselii cronice; hipertensiune arteriala, ateroscleroza, prevenirea infarctului de miocard.

Contraindicatii:

Nu exista.

Precautii:

In timpul sarcinii si alaptarii, precum si pentru minori, cereti sfatul medicului inainte de administrare. A se feri de accesul copiilor!

Reactii adverse:

Nu exista reactii adverse la dozele recomandate.

Compozitie:

Extract de Uncaria tomentosa (Cat's Claw) 100 mg; pudra de Uncaria tomentosa (Cat's Claw) 400 mg; pudra de Echinacea angustifolia 100 mg.
Actiune terapeutica: Uncaria tomentosa (numita si "planta miracol" din padurile peruviene) contine drept principii active: alcaloizi oxindolici, fitosteroli si proantocianozide. Componentele active din Echinacea angustifolia sunt: polizaharidele, flavonozidele, derivatii acidului cafeic, poliacetilene si uleiuri esentiale. Ambele plante sunt recunoscute pentru actiunea lor antiinflamatoare, antioxidanta, antivirala, antimicrobiana si de crestere a imunitatii organismului. Produsul Imunostim este un imunostimulator natural deosebit de eficient asigurand o protectie si o rezistenta crescuta a organismului la imbolnaviri si grabind vindecarea acestuia.

Actiune:

Actiune antiinflamatoare, antireumatica (prin inhibarea hialuronidazei si prin polizaharidele continute); actiune antimicrobiana (creste cu 20-30% activitatea celulelor T si stimuleaza sinteza si activitatea macrofagelor); activitate antivirala (actiune asemanatoare interferonului); stimuleaza activitatea imunitara (prin alcaloizii oxindolici continuti in Cat's Claw, care cresc fagocitoza; inhiba agregarea plachetara si tromboza, cu efect util in reducerea aterosclerozei, a tensiunii arteriale si prevenirea infarctului de miocard; rol antioxidant si antitumoral direct pe ADN (inhiba proliferarea tumorilor), scade efectele adverse ale radioterapiei si chimioterapiei; la nivelul aparatului digestiv prezinta actiune antiinflamatoare, de neutralizare a hipersecretiei gastrice si de imbunatatire a procesului de digestie.

Mod de administrare:

La adulti 1-3 tablete pe zi.

IMUNOSTIM, COMPRIMATE FILMATE - medicamente care incep cu litera I - dictionar medicamente - startsanatate